Κροατία: Μέσω του Dora η επιλογή της χώρας για το 2021 – Όχι σε απευθείας ανάθεση στον Damir Kedzo σύμφωνα με δημοσιεύματα

Κροατία: Μέσω του Dora η επιλογή της χώρας για το 2021 – Όχι σε απευθείας ανάθεση στον Damir Kedzo σύμφωνα με δημοσιεύματα

Σύμφωνα με διάφορα κροατικά μέσα, η δημόσια  τηλεόραση της Κροατίας HRT έχει ήδη κλείσει για το 2021 το Sports Hall Marino Cvetković στην πόλη Opatija για τις 27 Φεβρουαρίου του 2021. Eκεί είναι ο χώρος που θα διεξαχθεί το Dora 2021, το φεστιβάλ μέσω του οποίου επιλέγεται η συμμετοχή της Κροατίας για την Eurovision. Σύμφωνα με την Jutarnji έχει υπογραφεί συμβόλαιο για να πραγματοποιηθεί ο εθνικός τελικός κανονικά στην πόλη της Opatija και το 2021.

Από την Κροατική τηλεόραση δεν υπάρχει ακόμα σχετική ανακοίνωση για τα σχέδια της για την Eurovision 2021. Eφόσον όμως  έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για το Dora 2021 κάτι τέτοιο πιθανότατα να σημαίνει ότι ο Damir Kedžo, o νικητής του Dora 2020 που θα εκπροσωπούσε την Κροατία στην φετινή Eurovision με το τραγούδι Divlji vjetre,  θα πρέπει να περάσει ξανά από την διαδικασία του εθνικού τελικού αν θέλει να βρεθεί το 2021 στην σκηνή της Eurovision.

Η manager του καλλιτέχνη Snježana Jerković Radočaj δήλωσε:

Θα περιμένουμε την απόφαση της HRT. Όταν μάθουμε για την απόφαση, τότε μπορώ να το σχολιάσω. Αυτό που μπορώ να μοιραστώ μαζί σας είναι ότι ήμασταν πολύ απασχολημένοι πρόσφατα. Τον επόμενο μήνα, ο Damir θα κυκλοφορήσει ένα νέο τραγούδι, ένα νέο βίντεο και ένα νέο άλμπουμ.

Σε ερώτηση αν ο Damir θα έπαιρνε μέρος του χρόνου στον εθνικό τελικό, απάντησε ότι δεν μπορεί να πει κάτι υποθετικό.

Θεωρείτε ότι έπρεπε να γίνει απευθείας ανάθεση στον Damir;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.