Κροατία: Πικραμένος ο Damir Kedzo δηλώνει “Μου έδωσαν κόκκινη κάρτα”

Κροατία: Πικραμένος ο Damir Kedzo δηλώνει “Μου έδωσαν κόκκινη κάρτα”

Με την ανακοίνωση του ραδιοτηλεοπτικού φορέα της Κροατίας HRT ότι του χρόνου θα πορευθεί κανονικά με τον εθνικό τελικό Dora, o Damir Kedzo εξέφρασε τα συναισθήματά το στην εφημερίδα της χώρας Jutarnji List για το γεγονός ότι δεν επιλέχθηκε με απευθείας ανάθεση. Ο καλλιτέχνης δήλωσε απογοητευμένος και στενοχωρημένος ενώ λυπάται που οι υπεύθυνοι του HRT πήραν αυτήν την απόφαση. Μάλιστα ανέφερε ότι:

Μου έδωσαν κόκκινη κάρτα! Πολλές χώρες έχουν τους ίδιους εκπροσώπους και μάλιστα και γειτονικές όπως η Βουλγαρία, η Σλοβενία και κατά πάσα πιθανότητα κι η Σερβία και πίστευα ότι κάτι ανάλογο θα γίνει και με την περίπτωσή μου.

Από την άλλη η υπεύθυνη αποστολής Ursula Tolj καλεί τον Damir να επιστρέψει στο Dora 2021 και δηλώνει ότι υπάρχουν και χώρες που προτίμησαν τον εθνικό τελικό όπως η Σουηδία, η Νορβηγία κ.ά. (μάλλον it’s all about money).

Ωστόσο ο Damir αναφέρει στο Eurosong.hr ότι δεν καταλαβαίνει το σκεπτικό του ραδιοτηλεοπτικού φορέα να τον καλεί ξανά στον εθνικό τελικό από την στιγμή που έχουν μια ολοκληρωμένη δουλειά και την ομάδα έτοιμη. Βέβαια πουθενά δεν έχει αναφέρει αν θα τον δούμε στο ερχόμενο Dora ή όχι κι απλά δηλώνει ότι ποτέ δεν θα εγκαταλείψει τα όνειρά του ούτε και αυτό του να πάει στην Eurovision.

Μάλιστα έκανε και μία δημοσίευση από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου αναφέρει αυτό το σκαμπανέβασμα που ένιωσε με την φετινή του εμπειρία ενώ ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν κι ανέφερε ότι ετοιμάζει νέα πράγματα στην μουσική.

https://www.instagram.com/p/CBx2WrHp3eS/?utm_source=ig_embed

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.