Κροατία: Χωρίς τον Damir Kedzo στην Eurovision 2021 – Επιβεβαιώθηκε η διοργάνωση του Dora 2021

Κροατία: Χωρίς τον Damir Kedzo στην Eurovision 2021 – Επιβεβαιώθηκε η διοργάνωση του Dora 2021

H δημόσια τηλεόραση της Κροατίας HRT επιβεβαίωσε πως για την επιλογή του εκπροσώπου της χώρας για την Eurovision 2021 θα διοργανωθεί ο εθνικός τελικός Dora 2021 επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα του τοπικού τύπου. Μάλιστα σύμφωνα με την αρχηγό της Κροατικής αποστολής Ursula Toj σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί ο τελικός στις 27 Φεβρουαρίου, χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί ακόμα η ημερομηνία.

Την ίδια στιγμή, ο Damir Kedzo  o εκπρόσωπος της Κροατίας για της Eurovision 2020 που ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας του ιού Covid-19, επιβεβαίωσε μέσω του λογαριασμού του στο instagram πως δεν θα είναι ο εκπρόσωπος της Κροατίας για την Eurovision 2021 καθώς δεν θα συμμετάσχει στο Dora 2021.

Όλη η εμπειρία του DORA 2020 ήταν ένας πλήρης κύκλος. Από την ευτυχία έως τη θλίψη, από τη νίκη του DORA έως την ακύρωση της Eurovision λόγω του COVID 19 και τελικά στην ακύρωση μου ως άμεσο εκπρόσωπο για το Ρότερνταμ 2021. Σας ευχαριστώ όλους, το συγκρότημά μου, τα κορίτσια μου που μοιράστηκαν μαζί μου τη σκηνή στο Opatija και ένα εικονικό με το οποίο τραγουδήσαμε το “Divlji vjetre” διαδικτυακά σε ανθρώπους σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο. Τεράστια ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους από την ομάδα μου και σε όλους όσους έδωσαν τις καρδιές και τις ψυχές τους σε αυτούς τους λίγους μήνες με την πρόθεση  το τραγούδι και την παράστασή μας να ακουστεί και να προβληθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θέλαμε μόνο να εκπροσωπήσουμε τη μουσική και τη χώρα μας με τον καλύτερο τρόπο που γνωρίζαμε. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη  σας τις τελευταίες 24 ώρες, καθώς γνωρίζουμε ότι η HRT αποφάσισε να διοργανώσει έναν νέο διαγωνισμό και ότι δεν θα εκπροσωπήσω με απευθείας ανάθεση την Κροατία στο Ρότερνταμ το 2021. Από αυτόν τον καταιγισμό συναισθημάτων και αλλαγών δεν είναι εύκολο να επιβιώσει κανείς, οπότε σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά. Περιμένω με χαρά να προχωρήσω μαζί σας σε όλα όσα θα μας φέρει το μέλλον. Μπορείτε να περιμένετε την καλύτερη δυνατή μουσική και συναισθήματα που θα σας φέρω και πιστεύω ότι θα είστε μαζί μου. Δεν χρειάζομαι τίποτα άλλο. Σας αγαπώ όλους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.