Καυτό body painting από την κόρη της Λέανδρος

Καυτό body painting από την κόρη της Λέανδρος

Για να μπει καλά η χρονιά, είπαμε να σας δείξουμε την καυτή φωτό της ηθοποιού Sandra von Ruffin, κόρη της Βίκυς Λέανδρος (Λουξεμβούργο 1967, 1972-winner) και του βαρόνου Εnno Freiherr von Ruffin. Η τριαντάχρονη Alessandra, συμπαραγωγός και διοργανώτρια του Α’ Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Βερολίνου (21-24 Φεβρουαρίου) αποφάσισε να προωθήσει το γεγονός ποζάροντας ολόγυμνη, με τα επίμαχα σημεία να καλύπτονται από ζωγραφική σώματος, όπου απεικονίζεται η ελληνική σημαία. Την φωτό δημοσίευσε η εφημερίδα Bild, προκαλώντας ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις.

Η ίδια δήλωσε: «Θα πολεμήσουμε την κρίση με την τέχνη», με το φεστιβάλ να έχει ως στόχο να αναδείξει το θετικό πρόσωπο της Ελλάδας, με την προβολή ελληνικών ντοκιμαντέρ. Η Βίκυ Λέανδρος, από την πλευρά της, βρήκε το αποτέλεσμα αρκετά καλλιτεχνικό. Εμάς πάλι, μας “χαλάει” λίγο η κόμμωση, αλλά “χαλάλι” της, αν είναι να προβληθεί η Ελλάδα στο εξωτερικό και μάλιστα στη Γερμανία, τώρα μάλιστα που το έχει τόσο ανάγκη. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Sandra μοιάζει πολύ με τη μητέρα της.

Για bonus σαν αφήσαμε μια τηλεοπτική εμφάνιση της Βίκυ στο γερμανικό σώου Star-Parade,όπου τραγούδησε play-back τη γερμανική διασκευή του νικητήριου τραγουδιού της, ως “Dann kamst du”. Στο πάνελ διακρίνονται η Katja Ebstein (Γερμανία 1970, 1971, 1980), το ύφος της οποίας είναι πολύ χαρακτηριστικό, και η Severine (Μονακό 1971-winner).

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.