Η Sanja Vučić για τη Σερβία στο διαγωνισμό;

Η Sanja Vučić για τη Σερβία στο διαγωνισμό;

Πριν καλά καλά περάσει ένα 24ώρο από όταν η δημόσια τηλεόραση της χώρας ανακοίνωσε πως θα αποκαλύψει τον καλλιτέχνη που θα τους εκπροσωπήσει στη Στοκχόλμη σε ειδική συνέντευξη τύπου στις 7 Μαρτίου, τοπικά μέσα σήμερα αναφέρουν πως η διάδοχος της Bojana για τη Σερβία στο διαγωνισμό θα είναι η Sanja Vučić.

Οι αποκαλύψεις της Telegraf δεν σταματούν εδώ, αφού αναφέρουν πως το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Sanja στην Globen Arena θα ονομάζεται Shelter, θα είναι στα αγγλικά και έχει ως θέμα τη βία κατά των γυναικών. Το τραγούδι το έχει γράψει η  Ivana Peters, η οποία ήταν και η πρώτη επιλογή του RTS, αλλά λόγω της συμμετοχής της στην 3η σεζόν του Your Face Sounds Familiar, δεν δύναται να αντεπεξέλθει και στις υποχρεώσεις της εκπροσώπησης της Σερβίας στη Eurovision.

Η Sanja ήταν ένα από τα ονόματα που φημολογούνταν φέτος στη Σερβία ως πιθανοί εκπρόσωποι της χώρας. Είναι μέλος της μπάντας ZAA, με τους οποίους έχει κάνει συναυλίες σε όλη την πρώην Γιουγκοσλαβία. Έχει κυκλοφορήσει μαζί τους 3 δίσκους.

Η δημόσια τηλεόραση της χώρας RTS θα ανακοινώσει επίσημα το όνομα του καλλιτέχνη που θα ταξιδέψει στη Στοκχόλμη στις 7 Μαρτίου σε συνέντευξη τύπου που έχει ήδη προγραμματίσει, ενώ στις 10 Μαρτίου σε ειδική εκπομπή θα παρουσιάσει και το τραγούδι.

Αυτή θα είναι η 9η συμμετοχή της Σερβίας από το 2007 που συμμετέχει ως ανεξάρτητο κράτος. Η χώρα ευτύχησε στην παρθενική της συμμετοχή ως Σερβία να κερδίσει το διαγωνισμό με τη Marija Serifovic και το τραγούδι Molitva.

Φέτος θα είναι η 2η συμμετοχή της Σερβίας στα αγγλικά εφόσον οι πληροφορίες της Telegraf επαληθευθούν, αφού μόλις πέρσι η Σερβία τραγούδησε στην αγγλική γλώσσα για 1η φορά στο διαγωνισμό. Η Bojana Stamenov ερμήνευσε στη Βιέννη το Beauty Never Lies και κατέκτησε τη 10η θέση στον τελικό της διοργάνωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.