Ολλανδία 2016: Με το Slow Down στη Στοκχόλμη ο Douwe Bob

Ολλανδία 2016: Με το Slow Down στη Στοκχόλμη ο Douwe Bob

Τι και αν η Ολλανδία ήταν από τις πρώτες χώρες που ανακοίνωσαν τον καλλιτέχνη που θα τους εκπροσωπούσε στον 61ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από τον Σεπτέμβριο μάλιστα, έπρεπε να περιμένουμε μέχρι σήμερα για να ακούσουμε τη συμμετοχή με την οποία ο Douwe Bob θα υπερασπιστεί τα ολλανδικά χρώματα στη Στοκχόλμη.

Μέσω της ραδιοφωνικής εκπομπής  Aan De Slag! στο NPO Radio 2ν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό το Slow Down που είναι η συμμετοχή της Ολλανδία στη Eurovision 2016. Αμέσως μετά το βίντεο κλιπ του τραγουδιού ανέβηκε σε όλα τα social media του Douwe, Youtube, Instagram, Facebook και Twitter. Το τραγούδι συνέθεσε ίδιος ο Douwe Bob με τους Jan Peter Hoekstra, Jeroen Overman and Matthijs van Duijvenbode.

Ο 23χρόνος καλλιτέχνης της country μουσικής, που έγινε γνωστός μετά τη νίκη του σε talent show στην Ολλανδία θα είναι ο 57ος εκπρόσωπος της χώρας στο διαγωνισμό. Η Ολλανδία που ενώ τα πρώτα χρόνια θεωρούνταν μία από τις υπερδυνάμεις του διαγωνισμού, μιας και είχε πετύχει 4 νίκες στα 20 χρόνια ζωής της Eurovision, έχει να γευτεί το τρόπαιο από το 1975. Από την εισαγωγή του συστήματος των ημιτελικών το 2004, η Ολλανδία έχει μόνο 3 προκρίσεις στον τελικό. Τελευταία καλή της στιγμή το 2014 όταν έφτασε πολύ κοντά στη νίκη με τους Common Linnets και το Calm After The Storm, συγκεκριμένα στη 2η θέση.

Θα μπορέσει ο Douwe Bob με το Slow Down να φέρει την πολυπόθητη νίκη στην Ολλανδία;

https://www.youtube.com/watch?v=nKyOzDVjp9U

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.