Η.Π.Α.: Από Την Logo TV Θα Μεταδοθεί Ζωντανά Και Η Φετινή Eurovision

Η.Π.Α.: Από Την Logo TV Θα Μεταδοθεί Ζωντανά Και Η Φετινή Eurovision

Δεν πέρασαν πολλές ώρες από την επιβεβαίωση του Καζακστάν ότι και φέτος θα μεταδώσει κανονικά τον διαγωνισμό της Εurovision, τώρα ήρθε και η σειρά των Η.Π.Α. Η Logo TV, η οποία λειτουργεί στις Η.Π.Α. από το 2005 και μετέδωσε και πέρυσι τον διαγωνισμό, επιβεβαίωσε ότι θα μεταδώσει ζωντανά τον Μεγάλο Τελικό της φετινής διοργάνωσης και σχολιαστές του θα είναι οι δημοφιλείς στην χώρα Michelle Visage και Ross Mathews. Μάλιστα οι οικοδεσπότες θα μεταφέρουν στο αμερικανικό κοινό τον παλμό με ενημέρωση για το background του διαγωνισμού και συστήνοντας ξεχωριστά καθεμία από τις 42 συμμετοχές.

Ο Executive Supervisor του Διαγωνισμού της Eurovision Jon Ola Sand δήλωσε:

Η EBU είναι πάρα πολλή χαρούμενη που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα έχει στο πλευρό της την Logo TV και θα μεταδώσει τον διαγωνισμό στο κοινό της Αμερικής. Γνωρίζουμε ότι ο θεσμός έχει πάρα πολλούς fan και στις Η.Π.Α. και μας χαροποιεί το γεγονός ότι ακόμα περισσότεροι τηλεθεατές μπορούν να τον ανακαλύψουν και να γιορτάσουν την διαφορετικότητα μαζί με το κοινό όλων των χωρών.

Μία σκέψη στο “Η.Π.Α.: Από Την Logo TV Θα Μεταδοθεί Ζωντανά Και Η Φετινή Eurovision

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.