Για πρώτη φορά θα μεταδοθεί ο τελικός της Eurovision σε κινηματογράφους ολόκληρης της Γαλλίας!

Για πρώτη φορά θα μεταδοθεί ο τελικός της Eurovision σε κινηματογράφους ολόκληρης της Γαλλίας!

Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision 2017 πρόκειται να μεταδοθεί στους κινηματογράφους ολόκληρης της Γαλλίας για πρώτη φορά. Ο τελικός, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 13 Μαΐου αναμένεται να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες, προσφέροντας μια εντελώς νέα εμπειρία για τους τηλεθεατές!

Ενώ πολλές κινηματογραφικές αίθουσες στην Ευρώπη έχουν προβάλει κατά καιρούς τον διαγωνισμό ζωντανά, αυτή είναι η πρώτη φορά που θα μεταδοθεί σε εθνικό επίπεδο στη Γαλλία. Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision βιώνει μια αύξηση σε δημοτικότητα στη χώρα, μετά την περσινή εκπροσώπηση στη Στοκχόλμη, όπου ο Amir με το τραγούδι J’ai Cherché κατάφερε να τερματίσει στην 6η θέση. Πέρυσι πάνω από πέντε εκατομμύρια άνθρωποι στη Γαλλία παρακολούθησαν τον Μεγάλο Τελικό.

Ο Edoardo Grassi, επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Γαλλίας, δήλωσε «Πέρυσι ο στόχος μας ήταν να θέσουμε το Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision και πάλι στο επίκεντρο των γεγονότων στη Γαλλία. Είναι το μεγαλύτερο live show στον κόσμο και ο καθένας αξίζει την ευκαιρία να το ζήσει σαν να ήταν στο Κίεβο. Η κινηματογραφική εμπειρία επιτρέπει σε όσους δεν μπορούν να ταξιδέψουν, να έχουν μια ζωντανή εμπειρία λίγα μόλις μέτρα από το σπίτι τους. Οι άνθρωποι θα είναι σε θέση να φέρουν τη σημαία τους, να αξιολογήσουν τα τραγούδια στα social media και να ψηφίσουν από την άνεση των αναπαυτικών καθισμάτων των αιθουσών».

H Caroline Got, εκτελεστική διευθύντρια της δημόσιας τηλεόρασης France 2, δήλωσε «Εμείς στο κανάλι 2 είμαστε υπερήφανοι που θα υποστηρίξουμε αυτό το δημοφιλές γεγονός σε συνεργασία με το κανάλι 4 (που θα μεταδώσει τους ημιτελικούς). Η Γαλλική δημόσια τηλεόραση είναι ενθουσιασμένη που θα προσφέρει αυτό το παγκόσμιο γεγονός σε πρεμιέρα, μαζί με τους κινηματογραφικούς ομίλους CGR Cinemas Group και Warner Music France».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.