Η Μαλού απαντά σε σχέση με μια ενδεχόμενη συμμετοχή της στην Eurovision!

Η Μαλού απαντά σε σχέση με μια ενδεχόμενη συμμετοχή της στην Eurovision!

Την γνωρίσαμε μέσα από τις μοναδικές της ερμηνείες στο Greek Idol το 2011, όπου κατέκτησε τη δεύτερη θέση, κι από τότε καταγράφει ανοδική πορεία με πολλές επιτυχίες. Ο λόγος για την Μαλού, η οποία παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή #Καλοκαίρι ΝΟΤ και μίλησε μεταξύ άλλων και για μία ενδεχόμενη συμμετοχή της στην Eurovision.

Η καλλιτέχνιδα απάντησε στη σχετική ερώτηση:

Θα πω το κλισέ που λένε όλοι. Αν υπάρχει ένα τραγούδι που θα μου αρέσει και θα με κάνει να εκτεθώ σε τόσο κόσμο, θα το προσπαθούσα.

H αλήθεια είναι ότι αρκετοί φαν θα την ήθελαν στον διαγωνισμό ενώ είναι η πρώτη φορά που δηλώνει θετική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Θα θέλατε να δείτε την Μαλού στην Eurovision;

Ακούστε παρακάτω το νέο της τραγούδι με τίτλο “Αγύριστο Κεφάλι”:

Μία σκέψη στο “Η Μαλού απαντά σε σχέση με μια ενδεχόμενη συμμετοχή της στην Eurovision!

  1. Προσωπικά θα ήθελα να την δω να μας εκπροσωπεί. Αν δεν κάνω λάθος είναι η μόνη από το greek Idol (ούτε καν νικήτρια) που έχει εδραιωθεί στο χώρο με τραγούδια με πολλές προβολές.
    Με κάτι σαν το ώρα να γυρίσεις,τους είπες πως μια φορά στο τόσο νομίζω θα πήγαινε πολύ καλά. Ναι ναι θα ήθελα να την δω στη Eurovision.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.