Η Γερμανία παίρνει θέση: φταίει τόσο η Ουκρανία, όσο η Ρωσία

Η Γερμανία παίρνει θέση: φταίει τόσο η Ουκρανία, όσο η Ρωσία

Ο Thomas Schreiber, Διευθυντής Ψυχαγωγίας του ARD και υπεύθυνος για τη φετινή γερμανική συμμετοχή, εξέφρασε δημόσια την ανησυχία του αναφορικά με την σύγκρουση Ουκρανίας-Ρωσίας στη Γιουροβίζιον, ακολουθώντας το παράδειγμα του Αγίου Μαρίνου και της Δανίας. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Deutsche Welle δήλωσε:

“Η Ρωσική τηλεόραση ήξερε πολύ καλά ποιον είχε επιλέξει και οι Ουκρανικές αρχές επίσης ήξεραν τι έκαναν”.

Μολαταύτα ξεκαθάρισε ότι και ο ίδιος προσωπικά και το ARD θέλουν να δουν τη Ρωσία να διαγωνίζεται και τόνισε με νόημα ότι αυτό, ένα γεγονός με συμβολική σημασία, εξαρτάται από την καλή θέληση και των δύο πλευρών και πως τα κανάλια δεν είναι ανεξάρτητα όπως συμβαίνει στη Δυτική Ευρώπη. Δεν παρέλειψε να ψέξει τους χειρισμούς της EBU, οι οποίοι δεν θα έπρεπε να γίνονται δημόσια και υπενθύμισε ότι κανονικά πρόκειται για διαγωνισμό τραγουδιού και τίποτε άλλο.

 

 

 

Μία σκέψη στο “Η Γερμανία παίρνει θέση: φταίει τόσο η Ουκρανία, όσο η Ρωσία

  1. Καποιος να τον ενημερωσει τον κυριο ότι η συγκεκριμενη τραγουδιστρια δε ηταν στην λιστα …. εκτιθεστε κυριοι για τα δικα σας πολιτικα συμφεροντα …. παει ο διαγωνισμος …. θα μεινουμε με τις αναμνήσεις από προηγούμενες αγαπημενες χρονιες …. κριμα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.