Molly Sanden: “Το Husavik θα μπορούσε να κερδίσει στην Eurovision” – Η ακουστική εκδοχή του τραγουδιού από την ίδια

Molly Sanden: “Το Husavik θα μπορούσε να κερδίσει στην Eurovision” – Η ακουστική εκδοχή του τραγουδιού από την ίδια

Πρόκειται για το τραγούδι με την μεγαλύτερη επιτυχία στην ταινία του Netflix. H μελωδική μπαλάντα “Husavik” που έχει εντυπωσιάσει φαν και μη, ερμηνεύτηκε με την φωνή της Molly Sandén για τον ρόλο που υποδύθηκε η Rachel McAdams. Το κομμάτι έφτασε στη θέση δέκα του Παγκόσμιου iTunes charts και κατά την Molly είναι τόσο καλό που θα μπορούσε να κερδίσει και στην Eurovision, αν διαγωνιζόταν.

Μάλιστα η καλλιτέχνιδα ανέβασε στον νέο της λογαριασμό στο Instagram με το ψευδώνυμο My Marianne (είναι το μεσαίο όνομά της), που μετρά ήδη αρκετούς ακόλουθους, την ακουστική εκδοχή του τραγουδιού και μας εντυπωσίασε άλλη μία φορά με την ερμηνεία της.

Υπενθυμίζουμε ότι η καλλιτέχνιδα εκπροσώπησε την Σουηδία στην Junior Eurovision to 2006 αλλά έχει διαγωνιστεί και τρεις φορές στο Melodifestivalen (2009, 2012, 2016).

Ακούστε την ερμηνεία της παρακάτω εδώ.

Θυμηθείτε παρακάτω την τελευταία προσπάθεια της Molly στο Melodifestivalen:

 

Μία σκέψη στο “Molly Sanden: “Το Husavik θα μπορούσε να κερδίσει στην Eurovision” – Η ακουστική εκδοχή του τραγουδιού από την ίδια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.