Ηνωμένο Βασίλειο: Απόψε ο εθνικός τελικός “Eurovision: You Decide 2019”

Ηνωμένο Βασίλειο: Απόψε ο εθνικός τελικός “Eurovision: You Decide 2019”

Απόψε διεξάγεται ο εθνικός τελικός του Ηνωμένου Βασιλείου, Eurovision: You Decide 2019, o νικητής του οποίου θα εκπροσωπήσει την χώρα στον Διαγωνισμό της Eurovision 2019 στο Τελ Αβίβ.

Η ΦΕΤΙΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Έφτασε λοιπόν, η μέρα για το Ηνωμένο Βασίλειο να επιλέξει τον 62ο εκπρόσωπο του στον Διαγωνισμό της Eurovision. Στον φετινό τελικό θα ακούσουμε 3 τραγούδια ερμηνευμένα από 6 καλλιτέχνες, δηλαδή κάθε τραγούδι θα ερμηνευτεί από 2 συμμετέχοντες σε διαφορετικές εκδοχές. Ο νικητής του κάθε τραγουδιού θα προκριθεί στον superfinal γύρο. Εκεί θα αναμετρηθούν οι 3 τους, ένας για κάθε τραγούδι, όπου ο μεγάλος νικητής θα εκπροσωπήσει τον Ηνωμένο Βασίλειο στο Τελ Αβίβ.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε τις 6 συμμετοχές του τελικού:

TO ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Το αποτέλεσμα θα καθοριστεί από τις ψήφους επιτροπής και κοινού. Η κριτική επιτροπή θα αποτελείται από 3 ειδικούς της μουσικής, οι οποίοι θα κρίνουν ποιες 3 από τις 6 συμμετοχές θα προκριθούν στον superfinal γύρο του σόου, όπου από εκεί ο νικητής θα προκύψει από την ψήφο του κοινού.

Οι καλλιτέχνες που απαρτίζουν την κριτική επιτροπή του Eurovision: You Decide 2019, είναι οι εξής:

  • Rylan – πρώην διαγωνιζόμενος του X Factor, τηλεπαρουσιαστής και σχολιαστής των ημιτελικών της Eurovision 2018 για το BBC.
  • Marvin Humes – ραδιοφωνικός DJ και παραγωγός. Έγινε περισσότερο γνωστός για τη συμμετοχή του στο συγκρότημα JLS. Προηγουμένως, η σύζυγός του Rochelle Humesαποτέλεσε μέρος του πάνελ του You Decide.
  •  Mollie King – μέλος του γυναικείου γκρουπ The Saturdays, ραδιοφωνική DJ και πρώην διαγωνιζόμενη του Strictly Come Dancing του BBC.

Ο αποψινός τελικός θα λάβει χώρα στα στούντιο του BBC στο Media City UK στο Salford και θα τον παρουσιάσουν ο  Måns Zelmerlöw, νικητής της Eurovision 2015 με το τραγούδι Heroes για την Σουηδία, καθώς και η Mel Giedroyc παρουσιάστρια του Eurovision You Decide από το 2016 όταν και ξεκίνησε σαν project.

To σόου θα ξεκινήσει στις 21:30 ώρα Ελλάδος και μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο BBC Two και στο ΥouTube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.