Ηνωμένο Βασίλειο: Με αλλαγές ο εθνικός τελικός Eurovision: You Decide 2019-Mel Giedroyc και Måns Zelmerlöw οι παρουσιαστές για δεύτερη χρονιά

Ηνωμένο Βασίλειο: Με αλλαγές ο εθνικός τελικός Eurovision: You Decide 2019-Mel Giedroyc και Måns Zelmerlöw οι παρουσιαστές για δεύτερη χρονιά

Ο Βρετανικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας, BBC, ανακοίνωσε κάποιες αλλαγές στην διαδικασία του εθνικού τελικού Eurovision: You Decide 2019.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Ο εθνικός τελικός της χώρας , Eurovision: You Decide θα λάβει χώρα τον Φεβρουάριο του 2019 στο MediaCity UK στο Salford της Βορειοδυτικής Αγγλίας και θα ναι ο πρώτος εθνικός τελικός που θα διεξαχθεί εκτός νότιας Αγγλίας.Οι Mel Giedroyc και  Måns Zelmerlöw θα είναι και πάλι οι παρουσιαστές του τελικού για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Επιπροσθέτως, θα αλλάξει και η διαδικασία, καθώς φέτος τρία τραγούδια θα ερμηνευθούν από 6 συνολικά καλλιτέχνες. Το κάθε τραγούδι θα ερμηνευθεί από δύο διαφορετικούς καλλιτέχνες οι οποίοι θα διαγωνιστούν μεταξύ τους σε μια μονομαχία ανά τραγούδι. Μετά από αυτές τις τρεις μονομαχίες, οι τρεις εναπομείναντες συνδυασμοί καλλιτεχνών – τραγουδιών θα υποβληθούν σε νέα ψηφοφορία, η οποία θα αναδείξει και τον νικητή που θα εκπροσωπήσει την χώρα στο επόμενο διαγωνισμό της Eurovision στο Τελ Αβίβ.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ του BBC

Μιλώντας για τις αλλαγές επί της διαδικασίας, ο Mel Balac, Διευθυντής του δημιουργικού τμήματος Ψυχαγωγίας των BBC Studios και ο Εκτελεστικός παραγωγός της Eurovision: You Decide είπε:

“Φέτος τα τρία τραγούδια που θα παρουσιαστούν στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν επιλεγεί αμε την βοήθεια μιας διεθνούς επιτροπής. Η συναρπαστική eurovision-εκδοχή της διαδικασίας θα δώσει την ευκαιρία στους φαν να συγκρίνουν και να αντιπαραθέσουν τα τρία φανταστικά τραγούδια με έναν φρέσκο και νέο τρόπο και να υποδείξουν τον καλλιτέχνη που αξίζει να να εκπροσωπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο στο Τελ Αβίβ τον επόμενο Μάιο.”

Η Kate Phillips, Ελεγκτής του τμήματος Ψυχαγωγίας στο BBC δήλωσε:

“Ξεχάστε την μονομαχία, η επόμενη χρονιά αφορά το τραγούδι το ίδιο καθώς για ακόμη μια φορά προσπαθούμε να παντρέψουμε ένα καλό τραγουδιστή με ένα καλό τραγούδι, ένα που θα μας κατατάξει στην αριστερή πλευρά του πίνακα βαθμολογίας. Μπορεί να αποχωρούμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά εξακολουθούμε να  είμαστε αποφασισμένοι να κερδίσουμε την Eurovision πάλι κάποτε.”

Ο Ken Bruce, σχολιαστής της Eurovision του BBC Radio 2 Eurovision θα μεταδώσει εκπομπή το πρωινό του τελικού, της οποίας οι καλεσμένοι θα ανακοινωθούν σύντομα.

Το 2018 η νικήτρια του Eurovision: You Decide 2018 εκπροσώπησε το Ηνωμένο Βασίλειο με το τραγούδι  “Storm” το οποίο τελικά κατετάγη 24ο . Ωστόσο ήταν το τραγούδι που πλασαρίστηκε στο Νο50 των Official Singles Charts εξέλιξη που είχε να συμβεί χρόνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.