Εσθονία: Απόψε ο πρώτος ημιτελικός του Eesti Laul 2022

Εσθονία: Απόψε ο πρώτος ημιτελικός του Eesti Laul 2022

Απόψε θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος ημιτελικός η εθνική επιλογή της Εσθονίας για την Eurovision 2022, Eesti Laul. Παρουσιαστές της βραδιά, που θα πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα της χώρας το Ταλίν, θα είναι η Maarja-Liis Ilus (Εσθονία 1996) και ο ηθοποιός Priit Loog.

Σήμερα θα δούμε να διαγωνίζονται οι 10 από τους συνολικά 20 υποψήφιους των ημιτελικών, διεκδικώντας τα 5 πρώτα εισιτήρια του τελικού:

  1. Alabama Watchdog – “Move On
  2. Andrei Zevakin feat. Grete Paia – “Mis nüüd saab
  3. Elina Nechayeva – Remedy 
  4. ELYSA – Fire
  5. Helen – “Vaata minu poole
  6. Kaia-Liisa Kesler – “Vaikus” 
  7. Merilin Mälk – Little Girl 
  8. Ott Lepland – Aovalguses
  9. Stig Rästa – “Interstellar
  10. Frants Tikerpuu and Triin Niitoja – “Laululind

Οι ELYSA και Merilin Mälk δεν θα μπορέσουν να παρουσιάσουν ζωντανά τις συμμετοχές τους, καθώς νοσούν από Covid. Έτσι, θα προβληθούν τα video clip των τραγουδιών τους.

Ανάμεσα στους υποψήφιους συναντάμε την εκπρόσωπο της χώρας το 2018 Elina Nechayeva, τον εκπρόσωπο του 2012 Ott Lepland και τον εκπρόσωπο του 2015 Stig Rästa.

Από τους 10 συμμετέχοντες, οι 5 καλύτεροι θα προκριθούν στο μεγάλο τελικό. Οι 3 πρώτοι καλλιτέχνες θα προκύψουν από τον συνδυασμό ψηφοφορίας κοινού και κριτικής επιτροπής. Η τέταρτη και πέμπτη συμμετοχή θα αποφασιστεί μέσω ενός δεύτερου γύρου ψηφοφορίας, που θα αποτελείται αποκλειστικά από το τηλεοπτικό κοινό.

Ο πρώτος ημιτελικός θα ξεκινήσει στις 19:30 ώρα Ελλάδας και θα μπορέσετε να τον παρακολουθήσετε από ΕΔΩ.

2 σκέψεις για το “Εσθονία: Απόψε ο πρώτος ημιτελικός του Eesti Laul 2022

  1. Ο Andrei Zevakin πέρσι είχε συμμετάσχει στο eesti laul,έφτασε τελικό,αλλά όχι στο Superfinal,αφού στον τελικό βγήκε 5ος

    Ο Alabama Watchdog,αποκλείστηκε ημιτελικούς πέρσι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.