Ιταλία: Απόψε η τρίτη βραδιά του Sanremo Festival 2022

Ιταλία: Απόψε η τρίτη βραδιά του Sanremo Festival 2022

Απόψε πραγματοποιείται η τρίτη βραδιά του 72ου Sanremo Festival, μέσω του οποίου θα επιλεγεί ο εκπρόσωπος της Ιταλίας στην Eurovision 2022 που διεξάγεται στην έδρα της και συγκεκριμένα στο Τορίνο. Το φετινό φεστιβάλ πραγματοποιείται στο Teatron Ariston στην πόλη Sanremo που έδωσε και το όνομά της στο φεστιβάλ.

Παρουσιαστής και των 5 βραδιών του φετινού φεστιβάλ είναι ο Amadeus (Amedeo Umberto Rita Sebastiani) o οποίος έχει και τον ρόλο του καλλιτεχνικού διευθυντή του φεστιβάλ. Η αποψινή συμπαρουσιάστρια του φεστιβάλ θα είναι η Drusilla Foer.

Το διαγωνιστικό μέρος

Απόψε παρουσιάζουν την συμμετοχή τους για δεύτερη φορά στο κοινό και οι 25 καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων συναντάμε και αρκετούς πρώην εκπροσώπους της Ιταλίας στην Eurovision όπως οι Iva Zanicchi (1969), Gianni Morandi (1970), Massimo Ranieri (1971), Emma (2014),  Fabrizio Moro (2018) και ο Mahmood (2019). Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων από τις δύο πρώτες βραδιές του φεστιβάλ.

Στην αποψινή τρίτη βραδιά του Sanremo Festival 2022 τα αποτελέσματα θα καθοριστούν κατά 50% από το televoting και κατά 50% από την δημοσκοπική επιτροπή η οποία αποτελείται από επιλεγμένους fans του φεστιβάλ. Η τρίτη βραδιά ξεκινάει στις 21:40 και μπορείτε να την παρακολουθήσετε ΕΔΩ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.