ΕΡΤ: Στις 11 & 12 Μαϊου οι εκπομπές παρουσίασης των videoclip

ΕΡΤ: Στις 11 & 12 Μαϊου οι εκπομπές παρουσίασης των videoclip

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες μετάδοσης των εκπομπών της ΕΡΤ για την παρουσίαση των φετινών συμμετοχών. Πρόκειται για τις 11 & 12 Μαϊου με οικοδεσπότες τον Γιώργο Καπουτζίδη και την Μαρία Κοζάκου, οι οποίοι θα είναι οι σχολιαστές της φετινής Eurovision για την ΕΡΤ.

H ιδιαιτερότητα των φετινών εκπομπών αυτών είναι ότι τις φετινές συμμετοχές δεν θα τις παρουσιάσουν οι οικοδεσπότες της εκπομπής αλλά διάφοροι καλεσμένοι. Στο παρακάτω video συναντάμε μερικούς από τους παρουσιαστές των συμμετοχών όπως οι εκπρόσωποι της Ελλάδας στην Eurovision 1977  Μπέσσυ Αργυράκη, Πασχάλης Αρβανιτίδης και  Ρόμπερτ Ουίλλιαμς, ο Φώτης Σεργουλόπουλος ο οποίος ήταν σχολιαστής της Eurovision για την ΕΡΤ το 2007, ο Αντώνης Καϊτατζίδης, επίτiμο μέλος του INFE Greece αλλά και νέοι καλλιτέχνες όπως και άτομα μη σχετικά με τον καλλιτεχνικό χώρο.

2 σκέψεις για το “ΕΡΤ: Στις 11 & 12 Μαϊου οι εκπομπές παρουσίασης των videoclip

  1. Θα εμφανιστει και η κα Μποκοτα! Βαλτε την να δωσει της βαθμολογια της Ελλαδας… ελπιζω να μην εχουμε τα περσινά χαλιαααα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.