Εναρκτήρια Πρόβα: Αρμενία

Εναρκτήρια Πρόβα: Αρμενία

7η στην σειρα εμφανισης στον Ά ημιτελικό και στις πρόβες η τραγουδίστρια της Αρμενίας ΑΝΑΨΕ ΦΩΤΙΕΣ στην κυριολεξία αφού στις πρόβες εμφανίστηκε με μαγιό και ένα ύφασμα δεμένο στον  λαιμό να πέφτει στην πλάτη μέχρι τα πόδια. Λίγα δευτερόλεπτα στην παρουσίαση και η Ιβέτα έχει ήδη την προσοχή μας.

Στην αρχή του τραγουδιού υπάρχει μια αρχικό θολό ζουμάρισμα στην Ιβέτα και οι προβολείς ανάβουν απότομα από πίσω της σε σκοτεινό στάδιο. Φορώντας ένα αποκαλυπτικό μαγιό και ένα ύφασμα δεμένο στον  λαιμό να πέφτει στην πλάτη μέχρι τα πόδια που εντυπωσιάζει. Υπάρχει μια πολύ δραματική έντονη χορογραφία με τα χέρια που δυναμώνει όλο και περισσότερο κατά την διάρκεια του τραγουδιού.

Σε κάποιο σημείο η τραγουδίστρια κινείται αισθησιακά με τον ήχο του quirkily ατμοσφαιρικού τραγουδιού της υπό το έντονο κόκκινο φώς. Ένα μεγάλο μέρος της παρουσίασης παραδίδεται από κάποια πραγματικά τολμηρά πλάνα που περιλαμβάνουν γρήγορες περικοπές από ένα κοντινό πλάνο στο επόμενο. Υπάρχει επίσης ξηρός πάγος που χρησιμοποιείται και, κατά τη διάρκεια του τραγουδιόυ και επίσης πολλά πυροτεχνήματα.

Το περίπλοκο έργο της κάμερας μπορεί να χρειαστεί κάποια μικρορύθμιση (η τραγουδίστρια είχε επίσης ένα πρόβλημα κατά τη διάρκεια του δεύτερου χρόνου, του τραγουδιού το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να σταματήσει για λίγο τις πρόβες).

Η Αρμενία φέτος έχει ένα έντονο, κομψό και πρωτότυπο τραγούδι και πήρε πολλά ενθουσιώδη χειροκροτήματα στο κέντρο Τύπου σήμερα. Για να δούμε και στην τελική βραδιά στις 10 Μαίου πως θα πάει…..

αρμενια 2 αρμενια 3 αρμενια 4

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.