Εναρκτήρια Πρόβα: Ολλανδία

Εναρκτήρια Πρόβα: Ολλανδία

Ο Ολλανδός καλλιτέχνης 6ος στην σειρά εμφάνισης στον Ά ημιτελικό και στις πρόβες βγήκε ντυμένος απλά, λιτά και απέριττα με ένα προσαρμοσμένο μοβ κοστούμι.

Η παρουσίαση ξεκινά με ένα ευρύ πλάνο της κάμερας και η οθόνη στο πάτωμα στάδιο μοιάζει με ένα μεγάλο στρογγυλό ρολόι. Καθώς η κάμερα μεγεθύνει, μπορούμε να δούμε τον τραγουδιστή να παίζει την ακουστική κιθάρα του και να περιβάλλεται από έναν πιανίστα, μπασίστα, τους συναδέλφους κιθαρίστες και έναν ντράμερ. Ο Douwe Bob είναι ντυμένος με ένα μοβ μπλέ κοστούμι και το τατουάζ του, ένα τριαντάφυλλο στο κάτω μέρος του λαιμού του, να φαίνεται πάνω στο ξεκούμπωτο πουκάμισο/κολάρο του και να χρησιμεύει ως ένα παπιγιόν.

Η σκηνή φωτίζεται από ζεστούς κίτρινους προβολείς, δημιουργώντας μια ανάλαφρη ατμόσφαιρα. Δεν χρησιμοποιεί τεχνάσματα και τόσο ο φωτισμός όσο και το έργο της κάμερας είναι όλα σχετικά συγκρατημένα και υπάρχει μια γενική αίσθηση ρετρό που ταιριάζει με το ύφος του τραγουδιού. Οι προβολείς στη σκηνή ήταν σε καλή γωνία και ακτινοβολούσαν μακριά από το ρολόι που εμφανίζεται στο πάτωμα.

Η Ολλανδία επικεντρώνεται στην μουσικότητα του Douwe Bob  και για αυτό έφερε επίσης και την κιθάρα του επάνω στη σκηνή. Χαρακτηριστική είναι η σιωπή στα τελικά στάδια του τραγουδιού πριν ο καλλιτέχνης ολοκληρώσει την απόδοσή του με κάποιες τελικές φράσεις,  κάνει το τραγούδι αξιομνημόνευτο για μια στιγμή.

ollandia 2 ollandia 4 ollandia 6 ollandia 7

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.