Ελβετία: Με τον Remo Forrer στην Eurovision 2023

Ελβετία: Με τον Remo Forrer στην Eurovision 2023

Ο Remo Forrer επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την Ελβετία στην Eurovision 2023 στο Λίβερπουλ.

Προτιμήθηκε μετά από πολλαπλούς γύρους ψηφοφορίας από 20μελή διεθνή κριτική επιτροπή ειδικών και 100μελή δημόσια επιτροπή. Όταν ρωτήθηκε για τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό, απάντησε:

Για μένα, η Eurovision είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείς να κάνεις. Ήταν πάντα ένα όνειρο και είμαι πολύ χαρούμενος που τώρα γίνεται πραγματικότητα.

Ο Ρέμο γεννήθηκε το 2001 στο Χέμμπεργκ της βορειοανατολικής Ελβετίας. Από μικρός ενδιαφέρθηκε για τη μουσική και έμαθε να παίζει πιάνο, κιθάρα και ακορντεόν. Το 2020 κέρδισε την τρίτη σεζόν του The Voice of Switzerland. Λίγο αργότερα, κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του single «Home». Το 2022 πήρε μέρος στο γερμανικό σόου «Zeig uns Deine Stimme» (I Can See Your Voice).

Η συμμετοχή του Remo στη Eurovision θα κυκλοφορήσει στις 7 Μαρτίου.

Δηλώσεις του Remo σχετικά με την συμμετοχή του:

Το τραγούδι σημαίνει πολλά για μένα. Σίγουρα έχει πιασάρικες μελωδίες και με ακολουθεί εδώ και μήνες. Απαιτεί τα πάντα από τη φωνή μου. Πηγαίνει από πολύ χαμηλά σε πολύ ψηλά.

Ο Remo θα εμφανιστεί στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιτελικού στις 9 Μαΐου.

About The Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.