Δείτε την δεύτερη τεχνική πρόβα της Λευκορωσίας και της Σερβίας

Δείτε την δεύτερη τεχνική πρόβα της Λευκορωσίας και της Σερβίας

Επόμενη για την δεύτερη τεχνική της πρόβα ανεβαίνει στη σκηνή η ZENA από την Λευκορωσία. Σ’αυτή την πρόβα έχουμε αλλαγή ρούχου για την τραγουδίστρια. Από την αρχική της εμφάνιση έχει κρατήσει μόνο της ψηλές λευκές μπότες και είναι ντυμένη με ένα λευκό τοπ με μαύρα μανίκια και ροζ και άσπρες λωρίδες νέον, ενώ την εμφάνισή της συμπληρώνει ένα λευκό σορτς. Και οι χορευτές που την συνοδεύουν έχουν αλλάξει ελαφρώς το ντύσιμό τους. Το φόντο αποτελείται από πολύχρωμα γεωμετρικά σχήματα, ενώ στη σκηνή υπάρχουν αρκετά μαύρα κιβώτια. Η ZENA φαίνεται και πάλι να προστατεύει την φωνή της, αφήνοντας τους καλλιτέχνες των φωνητικών να κάνουν την περισσότερη δουλειά.

Συνέχεια δεύτερων τεχνικών προβών, με την Σερβία και την Nevena Bozovic. Η τραγουδίστρια φοράει ένα μακρύ μαύρο φόρεμα και κάποια ασημένια κοσμήματα. Το σκηνικό σε χρυσό και ασημί. Φωνητικά είναι εκπληκτική με μια εξαιρετική παρουσίαση. Μια εμφάνιση που δεν περνάει απαρατήρητη, θέτοντας έτσι σοβαρή υποψηφιότητα για πρόκριση στον μεγάλο τελικό της Eurovision.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.