Κύπρος : Δείτε τη δεύτερη τεχνική πρόβα της Tamta

Κύπρος : Δείτε τη δεύτερη τεχνική πρόβα της Tamta

Έπειτα από μία μέρα παύσης λόγω αργίας, επιστρέφουμε στο Expo Tel Aviv, για να δούμε τις πρόβες της πέμπτης ημέρας. Ξεκινώντας από την αρχή, σήμερα θα δούμε όλες τις δεύτερες τεχνικές πρόβες όλων των χωρών που συμμετέχουν στον α ημιτελικό εκτός από την Ελλάδα και το Σαν Μαρίνο. 15 από τις 17 χώρες δηλαδή και αυτές είναι οι εξής : Κύπρος, Μαυροβούνιο, Φινλανδία, Πολωνία, Σλοβενία, Τσεχία, Ουγγαρία, Λευκορωσία, Σερβία, Βέλγιο, Γεωργία, Αυστραλία, Ισλανδία, Εσθονία και Πορτογαλία.

Αυτή τη φορά η κάθε πρόβα διαρκεί είκοσι μονάχα λεπτά, ενώ μέσα από το επίσημο κανάλι της Eurovision στο youtube θα δημοσιευτούν τριάντα δευτερόλεπτα από την κάθε πρόβα αποκαλύπτοντας μας ένα μεγάλο απόσπασμα από το πως θα φανούν τηλεοπτικά στις 14 Μαΐου.

Η δεύτερη τεχνική πρόβα της Κύπρου

Πρώτη ανέβηκε στη σκηνή η Τάμτα ερμηνεύοντας το τραγούδι της “Replay“. Με υγρά μαλλιά και φορώντας ακριβώς το ίδιο σύνολο που είχε φορέσει και στην πρώτη πρόβα,  κέρδισε και πάλι τις εντυπώσεις για ακόμη μία φορά. H χορογραφία ήταν ίδια, οι χορευτές τράβηξαν το μαύρο σακάκι ακριβώς όπως είχαμε δει και στην πρώτη πρόβα αποκαλύπτοντας το όμορφο κορμάκι με τις ασημένιες χάντρες.

Η φωνή της ακούστηκε καλά, ενώ κατά τη διάρκεια της πρόβας της άλλαξε το ζευγάρι μπότες που φορούσε. Στο τέλος του τραγουδιού, προστέθηκαν στη σκηνική παρουσία και πυροτεχνήματα

Δείτε φωτογραφίες από τη δεύτερη τεχνική πρόβα της Κύπρου

Δείτε αποσπάσματα από τη δεύτερη τεχνική πρόβα της Τάμτα, μέσα από διάφορα κανάλια στο youtube

https://youtu.be/WOpqsF_EssU

https://youtu.be/6NsYoN1IzDM

Δείτε τo επίσημο video από το Eurovision official youtube channel

Μία σκέψη στο “Κύπρος : Δείτε τη δεύτερη τεχνική πρόβα της Tamta

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.