Δείτε τη δεύτερη τεχνική πρόβα του Βελγίου και της Γεωργίας

Δείτε τη δεύτερη τεχνική πρόβα του Βελγίου και της Γεωργίας

Στη σκηνή για την δεύτερη τεχνική του πρόβα βρίσκεται ο Eliot από το Βέλγιο για το τραγούδι Wake Up. Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες αλλαγές από την πρώτη του πρόβα. Βλέπουμε τον τραγουδιστή ντυμένο στα μπλε και πορτοκαλί. Στη σκηνή υπάρχουν τρία τύμπανα και δύο ντράμερς. Ο φωτισμός αρχικά σε μπλε και κόκκινες αποχρώσεις ενώ στη συνέχεια αλλάζει σε λευκό και ασημί. Ο Eliot πραγματοποιεί απλές κινήσεις με τα χέρια του, όπως μια γροθιά στον αέρα στον στίχο “I’m here to fight”, ενώ την σκηνική παρουσία της συμμετοχής ολοκληρώνουν κάποια εφέ καπνού.

Επόμενος στη σκηνή ανεβαίνει ο εκπρόσωπος της Γεωργίας Oto Nemsadze για την δεύτερή του πρόβα. Βλέπουμε στη σκηνή τον τραγουδιστή ντυμένο στα μαύρα, όπως και τους 5 καλλιτέχνες των φωνητικών που τον συνοδεύουν. Στο φόντο υπάρχει ένα χιονισμένο βουνό και ένας ουρανός με αστέρια, ενώ με την πρόοδο του τραγουδιού ο ουρανός γίνεται κόκκινος και εμφανίζονται φωτιές και συρματοπλέγματα. Προς το τέλος του τραγουδιού, οι καλλιτέχνες των φωνητικών πλησιάζουν τον Oto. Την σκηνική παρουσία της συμμετοχής της Γεωργίας ολοκληρώνουν κάποια εφέ καπνού και πυροτεχνήματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.