Δείτε την δεύτερη τεχνική πρόβα της Εσθονίας και της Πορτογαλίας

Δείτε την δεύτερη τεχνική πρόβα της Εσθονίας και της Πορτογαλίας

Στη σκηνή έρχεται για την δεύτερή του πρόβα ο Εσθονός Victor Crone. Όπως και στην πρώτη του πρόβα, ο τραγουδιστής είναι ντυμένος στα μαύρα με λευκό πουκάμισο, έχοντας μαζί την κιθάρα του. Η κάμερα περιστρέφεται γύρω του, ενώ αυτός την περισσότερη ώρα τραγουδά με την πλάτη γυρισμένη στο κοινό. Αυτή τη φορά τα πλάνα φαίνονται πιο δουλεμένα από την προηγούμενή του πρόβα. Στη συνέχεια βλέπουμε τα γραφικά καταιγίδας, ενώ φωνητικά ήταν κάπως ασταθής ο Victor.

Τελευταία πρόβα της ημέρας, είναι αυτή της Πορτογαλίας με τον Conan Osiris και το τραγούδι  Telemoveis. Στην σκηνή βλέπουμε τον τραγουδιστή και τον χορευτή που τον συνοδεύει, ντυμένους στα πράσινα, ενώ ο Conan φοράει στο πρόσωπό του ένα μεταλλικό μαύρο αξεσουάρ. Στο πίσω μέρος της σκηνής βρίσκεται μια κατασκευή από σκάλες, ενώ στο φόντο επικρατεί το κόκκινο και το μαύρο χρώμα. Χωρίς εκπλήξεις η δεύτερη πρόβα της Πορτογαλίας.

https://youtu.be/JXD5s6gVBu4

*Δείτε από το facebook στο Eurovision Portugal ολόκληρο το τραγούδι από τη 2η πρόβα πατώντας ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.