Γνωρίστε τη συμμετοχή της Βουλγαρίας, «Beautiful Mess» – Ψηφίστε στο poll!

Γνωρίστε τη συμμετοχή της Βουλγαρίας, «Beautiful Mess» – Ψηφίστε στο poll!

Η δημόσια τηλεόραση της Βουλγαρίας (BNT) επέλεξε τον μόλις 17 ετών, Kristian Kostov να εκπροσωπήσει την χώρα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision στο Κίεβο. Τόσο ο καλλιτέχνης όσο και το τραγούδι Beautiful Mess επελέγησαν με εσωτερική επιλογή από την δημόσια τηλεόραση της χώρας.

Ο Kristian ξεκίνησε την μουσική του πορεία από πολύ μικρή ηλικία παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς της χώρας. Ωστόσο, η μουσική του καριέρα ξεκίνησε το 2014 με την συμμετοχή του στον μουσικό διαγωνισμό The Voice Kids της Ρωσίας, με μέντορα του τον νικητή της Eurovision 2008, Dima Bilan. Το 2015 συμμετείχε στο X Factor της Βουλγαρίας, όπου κατέκτησε την δεύτερη θέση. Αμέσως, η καριέρα του νεαρού τραγουδιστή εκτοξεύτηκε, κατακτώντας την κορυφή στα charts της χώρας για εβδομάδες.

Αυτή η επιτυχία οδήγησε τον νεαρό τραγουδιστή στην φετινή Eurovision με το τραγούδι Beautiful Mess, μια σύνθεση των Joacim Persson, Borislav Milanov, Sebastian Arman, Alex Omar and Alexander V. Blay. Η ίδια ομάδα είχε υπογράψει και την περσινή συμμετοχή της χώρας με την Poli Genova- If Love Was a Crime, η οποία κατέκτησε την υψηλότερη θέση (τέταρτη) που έχει πετύχει ποτέ η Βουλγαρία.

Η Βουλγαρία συμμετέχει στον διαγωνισμό της Eurovision από το 2005, με μοναδικές απουσίες το 2014 και το 2015. Η χώρα δεν έχει κερδίσει ποτέ μέχρι στιγμής τον διαγωνισμό και ενώ μόνο δύο φορές (2007,2016) κατάφερε να προκριθεί στον τελικό, κατέλαβε και τις δύο φορές μία θέση στην πρώτη πεντάδα.

Δείτε την φετινή συμμετοχή της Βουλγαρίας παρακάτω:

Η βαθμολογία της συντακτικής ομάδας του INFE Grecee:

Αργυρίου Γιάννης: 7

Πετράκη Αναστασία: 5

Κωστίκας Γιάννης: 8

Ματάμης Αποστόλης: 8

Φαρμάκας Δημήτρης: 6

Μαντζίλας Δημήτρης: 7

Χαρπαντίδης Στέφανος: 5

Σιακαντάρης Σπύρος: 7

Νταντάλιας Άγγελος: 7

Τσεκούρας Γιώργος: 5

Κοντακιώτης Χρυσόστομος: 4

Κορυπάς Αντρέας: 9

Μ.Ο.: 6,50

Μία σκέψη στο “Γνωρίστε τη συμμετοχή της Βουλγαρίας, «Beautiful Mess» – Ψηφίστε στο poll!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.