Ο Måns “έσφαξε με το βαμβάκι” τη βρετανική συμμετοχή…

Ο Måns “έσφαξε με το βαμβάκι” τη βρετανική συμμετοχή…

Και να φανταστεί κανείς ότι η φιλενάδα του, Ciara Janson (γνωστή από τότε που έπαιζε στη σαπουνόπερα “Hollyoaks”) είναι η καλύτερη φίλη της Lucie Jones, δηλαδή της εκπροσώπου του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο Måns, λοιπόν, δήλωσε στα πλαίσια μιας συνέντευξης στην βρετανική εκδοχή της εφημερίδας “Metro” πως του αρέσει η συμμετοχή, θα της έδινε ένα 8άρι, αλλά δεν πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει. Πρόσθεσε δε τα εξής, αφήνοντας αρκετές αιχμές:

“Είναι εξαιρετική, είναι πολύ καλή τραγουδίστρια, φαίνεται εντελώς αληθινή στη σκηνή, αλλά είναι δύσκολο όταν έχεις μπαλάντα, εκτός αν φοράς ένα φόρεμα με 15 κατσίκες πάνω του!”.

Πρέπει, λέει, να σε θυμούνται, να τραβήξεις αμέσως την προσοχή των τηλεθεατών και, βεβαίως, να δείχνεις ότι πραγματικά αγαπάς τον διαγωνισμό.

Μετά από αυτά “αποτελείωσε” τη βρετανική συμμετοχή με την εξής φράση:

“Είναι καλό τραγούδι και μου αρέσει. Σίγουρα θα πάει καλύτερα από πέρυσι που ήρθατε 18οι! Νομίζω ότι η Lucie θα τα πάει καλύτερα” (στην πραγματικότητα η Αγγλία κατέληξε στην 24η θέση)…

Μίλησε και για το Brexit ότι δεν φταίει για την κακή θέση της Αγγλίας, δεν παρέλειψε, ωστόσο, να αναφέρει πως οι Σουηδοί το έκριναν ως εντελώς ανόητη απόφαση τώρα που μέσα σε έναν ασταθή κόσμο υπάρχει μια ένωση λαών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.