Γεωργία: Αρχίζει απόψε το Georgian Idol

Γεωργία: Αρχίζει απόψε το Georgian Idol

Ξεκινάει απόψε στους τηλεοπτικούς δέκτες το Georgian Idon, το talent show μέσα από το οποίο η Γεωργία θα επιλέξει τον εκπρόσωπο της στην Eurovision 2019 τον ερχόμενο Μάιο στο Τελ Αβίβ.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Μετά από δύο μήνες σχεδόν ακροάσεων καλλιτεχνών που διεξήχθησαν σε όλη την χώρα, ξεκινάει απόψε η μετάδοση των  shows του Georgian Idol που θα καθορίσει ποιος καλλιτέχνης θα εκπροσωπήσει την χώρα στην επόμενη Eurovision. Ένα σύνολο από 10 καλλιτέχνες θα διαγωνισθούν στα live shows, στην πορεία προς τον τελικό που θα λάβει χώρα στις 2 Μαρτίου.

Την ίδια ώρα το κρατικό κανάλι έχει δρομολογήσει την αναζήτηση του τραγουδιού και δέχεται τις μουσικές προτάσεις των ενδιαφερόμενων στιχουργών και συνθετών στο email: eurovision@gpb.ge αλλά και ταχυδρομικώς στο GPB, μέχρι την 1 Φεβρουαρίου.

Παρουσιαστές του talent show είναι ο 37χρονος παρουσιαστής και ηθοποιός Vaniko Tarkhnishvili και η 32χρονη ηθοποιός Ruska Makashvili.

Να θυμίσουμε ότι την κριτική επιτροπή του show αποτελούν οι Stephane Mgebrishvili (ESC 2009 Γεωργία), Natia Todua (νικήτρια του γερμανικού The Voice), Tinatin Berdzenishvili (διευθύντρια μέσων ενημέρωσης της GPB) και Zaza Shengelia (Διευθύνων Σύμβουλος της Bravo Records).

Το αποψινό σόου μπορείτε να παρακολουθήσετε στις 8 μ.μ ώρα Ελλάδος στην επίσημη ιστοσελίδα του 1.tv.ge 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.