Γεωργία: Απόψε ο τελικός του “Georgian Idol”

Γεωργία: Απόψε ο τελικός του “Georgian Idol”

Έπειτα από τα 5 live shows του Gerorgian Idol, όπου για φέτος αποτελεί την διαδικασία επιλογής εκπροσώπου της Γεωργίας για την Eurovision, και συνολικά 10 υποψήφιους να παίρνουν μέρος σ’ αυτά, φτάσαμε στον τελικό αυτού του μουσικού διαγωνισμού με τους 4 διεκδικητές του εισιτηρίου για το Τελ Αβίβ τον ερχόμενο Μάιο. Παρουσιαστές του σόου θα είναι οι Ruska Makashvili και Vaniko Tarkhnishvili.

O ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Γεωργίας GPB, έχει επιλέξει τρία υποψήφια τραγούδια για την εκπροσώπηση της χώρας στην Eurovision 2019. Αυτά τα τραγούδια θα ερμηνευθούν στην σκηνή του Georgian Idol από τους 4 φιναλίστ. Συνθέτες των τριών υποψήφιων συμμετοχών είναι οι Levan BasharuliRoma Giorgadze και Tamar Babilua, ενώ το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την χώρα θα είναι στην Γεωργιανή γλώσσα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ποιο τραγούδι αντιστοιχεί στον κάθε υποψήφιο:

  • Oto Nemsadze- Sul Tsin Iare
  • Giorgi Nakashidze- Sul Tsin Iare
  • Liza Kalandadze- Sevdisperi Zgva
  • Giorgi Pruidze- Me Mjera

Ο νικητής θα καθοριστεί από το γεωργιανό και διεθνές κοινό, που θα είχε την δυνατότητα να ψηφίσει τον αγαπημένο του καλλιτέχνη μέσω των κινητών τηλεφώνων και του Facebook, ενώ η κριτική επιτροπή του show, που αποτελείται από τους Stephane Mgebrishvili (ESC 2009 Γεωργία), Natia Todua (νικήτρια του γερμανικού The Voice), Tinatin Berdzenishvili (διευθύντρια μέσων ενημέρωσης της GPB) και Zaza Shengelia (Διευθύνων Σύμβουλος της Bravo Records), θα βρίσκεται εκεί εκφράζοντας την γνώμη της για τις υποψήφιες συμμετοχές.

Ο τελικός του Georgian Idol θα ξεκινήσει στις 20:00 ώρα Ελλάδας και θα μπορέσετε να τον παρακολουθήσετε από ΕΔΩ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.