Γεωργία: Απόψε ο μεγάλος τελικός του “Georgian Idol” – Ποιος θα εκπροσωπήσει την χώρα στην Eurovision 2020;

Γεωργία: Απόψε ο μεγάλος τελικός του “Georgian Idol” – Ποιος θα εκπροσωπήσει την χώρα στην Eurovision 2020;

Έπειτα από την φάση των auditions και αυτή των live shows του Georgian Idol, μέσω του οποίου θα προκύψει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο εκπρόσωπος της χώρας στην Eurovision, έφτασε η μέρα του μεγάλου τελικού. Η βραδιά θα μεταδοθεί ζωντανά στις 20:00 ώρα Ελλάδας από την πρωτεύουσα της Γεωργίας, την Τιφλίδα.

Οι 4 φιναλίστ που διεκδικούν την εκπροσώπηση της χώρας τους στο Ρότερνταμ, είναι οι εξής:

Ο νικητής θα προκύψει έπειτα από την ψηφοφορία του κοινού, που θα έχει την δυνατότητα να ψηφίζει τον αγαπημένο του καλλιτέχνη μέσω του κινητού τηλεφώνου και του Facebook. Στο σόου θα βρίσκεται και η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού που αποτελείται από τους Natia Todua (νικήτρια του γερμανικού The Voice και συμμετέχουσα του εθνικού τελικού της Γερμανίας το 2018), Tinatin Berdzenishvili  (διευθύντρια μέσων ενημέρωσης της GPB και επικεφαλής της αποστολής της Γεωργίας στην Eurovision), David Evgenidze (συνθέτης – θα αναλάβει την παραγωγή της συμμετοχής της χώρα για την Eurovision 2020) και David Aladashvili (πιανίστας), και η οποία επέλεξε του 10 συμμετέχοντες των live shows. Να θυμίσουμε ότι τις πέντε τελευταίες εβδομάδες, στην κορυφή της προτίμησης του κοινού βρισκόταν ο Tornike Kipiani. Θα αναδειχτεί άραγε νικητής του Georgian Idol;

Ο μεγάλος τελικός του μουσικού talent show θα ξεκινήσει στις 20:00 ώρα Ελλάδας και θα μπορέσετε να τον παρακολουθήσετε από ΕΔΩ και μέσω του επίσημου καναλιού του Georgian Idol στο Youtube.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.