Γεωργία: Ακούστε το “You” την συμμετοχή του Tornike Kipiani για την Eurovision 2021

Γεωργία: Ακούστε το “You” την συμμετοχή του Tornike Kipiani για την Eurovision 2021

Κυκλοφόρησε πριν από λίγο η συμμετοχή της Γεωργίας για την Eurovision 2021 με τίτλο “You” με ερμηνευτή τον Tornike Kipiani. Δημιουργός του “You” είναι ο ίδιος ο Tornike, το τραγούδι είναι γραμμένο εξολοκλήρου στα αγγλικά και κινείται σε rock, pop και blues ήχους. Στην ηχογράφηση του “You” συμμετείχαν επίσης η χορωδία των  Gori Girls καθώς επίσης και οι Marian ShengeliaMariko Lezhava και Aleko Berdzenishvili με τον τελευταίο να συμμετέχει στην σύνθεση του τραγουδιού.

https://www.youtube.com/watch?v=lNmBXsj7VcE

Λίγα λόγια για τον Tornike

O Tornike Kipiani είναι ένας 32 ροκ ερμηνευτής, το 2020 κέρδισε το Γεωργιανό Idol και μέσω αυτού αναδείχθηκε εκπρόσωπος της Γεωργίας για την Eurovision 2020 με τραγούδι Take me as i am. Μετά την ακύρωση της Eurovision 2020 εξαιτίας την πανδημίας του ιού COVID-19 η Γεωργιανή τηλεόραση ανανέωσε την συμμετοχή του Tornike για την Eurovision 2021. Αξίζει να σημειωθεί πως το 2014 είχε λάβει μέρος και στο Γεωργιανό X-Factor όπου μέντορας του ήταν η Τάμτα.

H Γεωργία στην Eurovision

H Γεωργία έλαβε μέρος στην Eurovision πρώτη φορά το 2007, δεν έχει κερδίσει την πρώτη θέση ακόμα με καλύτερη της θέση να είναι μέχρι στιγμής η 9η την οποία κατέλαβε δύο φορές, το 2010 και το 2011. Η συμμετοχή της Γεωργίας φέτος θα εμφανιστεί στο δεύτερο μισό του δεύτερου ημιτελικού.

Μία σκέψη στο “Γεωργία: Ακούστε το “You” την συμμετοχή του Tornike Kipiani για την Eurovision 2021

  1. Lyrics:
    “This is a pipe… Αυτό είναι μία πίπα…”
    Επίπεδο A junior μιλάμε.

    Κρίμα, γιατί δε φαίνεται να έβαλαν μυαλό ως προς τους στίχους από πέρσι.
    Το περσινό του βέβαια σαν τραγούδι ήταν πολύ ανώτερο.
    Καλή επιτυχία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.