Στεφανία: “Θα γίνουν όλα τέλεια! Η Ολλανδία έχει τρελαθεί με το τραγούδι”

Στεφανία: “Θα γίνουν όλα τέλεια! Η Ολλανδία έχει τρελαθεί με το τραγούδι”

“Λαμβάνω πάρα πολύ όμορφα μηνύματα και σχόλια…”

Στην Ιωάννα Μαλέσκου και στο “Love It” έδωσαν συνέντευξη η Στεφανία Λυμπερακάκη και ο Δημήτρης Κοντόπουλος, οι οποίοι μίλησαν για την επιτυχία που έχει λάβει μέχρι στιγμής το “Last Dance” καθώς και στους φανς του εξωτερικού:

H καλλιτέχνιδα δήλωσε χαρακτηριστικά τα εξής:

«Kάνουμε πρόβες κάθε μέρα και κάθε μέρα γίνονται όλα πιο καλά. Θα γίνουν όλα τέλεια! Η Ολλανδία έχει τρελαθεί με το τραγούδι, τους άρεσε πάρα πολύ και στα social media λαμβάνω πάρα πολύ όμορφα μηνύματα και σχόλια».

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Κοντόπουλος ανέφερε:

«Εδώ και μιάμιση εβδομάδα περίπου η Στεφανία έχει ξεκινήσει πρόβες με τους χορευτές, την δασκάλα φωνητικής. Έχουν μπει όλα σε έναν δρόμο»

Στο τέλος της συνέντευξης βέβαια, ο συνθέτης αποκάλυψε πως ο κύριος στόχος της φετινής συμμετοχής είναι να ανατρέψουν το παρελθόν της Ελλάδας, το οποίο δεν ήταν ιδιαίτερα καλό στον μουσικό διαγωνισμό

“Για εμάς η πρόκληση είναι να ανατρέψουμε το παρελθόν τα τελευταία 7-8 χρόνια και να ξανακαταφέρουμε να βάλουμε την Ελλάδα στο Top 10…Αυτός είναι ο στόχος μας και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε…Δεν μας αγχώνει γιατί το άγχος είναι ενέργεια και πρέπει να ξέρεις πως να το διοχετεύσεις σωστά”

2 σκέψεις για το “Στεφανία: “Θα γίνουν όλα τέλεια! Η Ολλανδία έχει τρελαθεί με το τραγούδι”

  1. Καταρχας να ευχηθώ σε όλους (συντάκτες & χρήστες) χρόνια πολλά και καλή σαρακοστή!

    Εύχομαι να πάνε ΟΛΑ καλά με τον φετινό διαγωνισμό και να πραγματοποιηθεί με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Προσωπικά το τραγούδι μας μου αρέσει πολύ και χαίρομαι που μας εκπροσωπεί φέτος αυτή η ομάδα και η πολλά υποσχόμενη ταλεντάρα ΣΤΕΦΑΝΙΑ !!!

    Έχοντας ακούσει σχεδόν όλες τις συμμετοχές πιστευω ότι εαν πάνε όλα καλά και με την σκηνική παρουσίαση θα ζήσουμε κάτι ανάλογο με το 2004. Δηλαδή, Ελλάδα και Κύπρος θα βρεθούν στο top10 άνετα! Χωρίς να αποκλείω και μια νίκη για μια από τις 2 χώρες.

    Όπως και να χει εύχομαι στην Στεφανία και στην Έλενα να χαρούν και να απολαύσουν την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό και όλες οι ευχές μας θα τις ακολουθούν!

    Καλή επιτυχία Στεφανία !
    Καλή επιτυχία Έλενα !

  2. Δε θέλω να φορτώσω μεάγχος κανέναν.. έναπολύ δυνατό τραγούδι, από τα πιο δυνατά τουφετινού διαγωνισμού.. αυτό που πρέπει ναγίνειείναιναπροσέξουμε πως θα παρουσιαστεί αν και φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, έχω εμπιστοσύνη στο φωκά.. έχουμε ένα λαμπερό και χαρισματικο πλάσμα να μας εκπροσωπεί. Με ενοχλεί που όλοι, μας αντιμετωπίζουν με καχυποψία και σκεπτικισμό και δεν παίρνει το τραγούδι αυτό που του αξίζει..στοιχηματικά εννοώ.
    σωστά αναφέρει ο συνθέτης , ο κοντόπουλος, ότι πρέπει και έχουν το βάρος, να ξορκίσουντην κακοδαιμονία, να ξανακάνουν την ελλάδα παίχτη.. αυτή η κακοδαιμονία, ίσως μας κοστίσει κάποιες θέσεις στο τελικό..είμαι100% σίγουρος ότι και με τη δύναμη του φωκά και των παιδιών στα χορευτικά, η ελλάδα φέτοςθα έχει μια θέση στην εξάδα.. δε θα με εκπλήξει τίποτα, αν όλα λειτουργήσουν σωστά. Συμφωνώ με τον φίλο πιο πάνω ότι ελλάδα και κύπρος θα είναι στην εξάδα και οι δύο.. το σκεφτόμουν συνέχεια και το πιστεύω.. καλή δύναμη στη στεφανία, τον συνθέτη και την ομάδα του, τον κράξατε πολλοί όλα αυτά ταχρόνια ότι όταν γράφει για την ελλάδα δε γράφει καλά.. προσωπικά του αναγνωρίζω ότι έγραψε ένα τραγούδι εφάμιλο μην πω και καλύτερο με του σεργκέι το 2015, μας φύλαγε το καλύτερο για φέτος φαίνεται.. καλή δύναμη στο φωκά και τα αγόρια στο χορευτικό και καλή έμπνευση φυσικά! Καλή δύναμη στη δασκάλα των φωνητικών καιστην τραγουδίστρια που θα κάνει φωνητικά! Όλες οιευχές στην ομάδα μας! Καλή επιτυχία Ελλαδάρα, να τα δώσετε όλα! Καλή επιτυχθα και μεγάλη αγάπη και στηνΚύπρο μας και την Έλενα! Θα σκίσουν κι εκείνοι, ας προσέξουν κι εκείνοι π ς θα το στήσουν και όλαθα τους πάνε, θα μας πάνε κι εμάς, τέλεια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.