Μάλτα: Ακούστε τη συμμετοχή της Destiny για την Eurovision 2021, “Je Me Casse”

Μάλτα: Ακούστε τη συμμετοχή της Destiny για την Eurovision 2021, “Je Me Casse”

Πριν από λίγο κυκλοφόρησε η συμμετοχή της εκπροσώπου της Μάλτας για την Eurovision 2021, Destiny, με τίτλο Je Me Casse.

Το τραγούδι κινείται σε ρυθμούς τσάρλεστον, με μια πιο σύγχρονη προσέγγιση, θίγοντας το θέμα της γυναικείας ενδυνάμωσης, ενώ το βίντεο κλιπ κατακλύζεται από διάφορα χρώματα.

Λίγα λόγια για την Destiny

Η 18χρονη Destiny Chukunyere είναι Μαλτέζα τραγουδίστρια από τη Birkirkara της Μάλτας. Συμμετείχε σε διάφορους διαγωνισμούς τραγουδιού, συμπεριλαμβανομένου του Φεστιβάλ Kanzunetta Indipendenza το 2014, στο οποίο κατέλαβε την τρίτη θέση με το τραγούδι “Festa t’Ilwien“. Επίσης, κέρδισε το Φεστιβάλ Asterisks Music και το SanRemo Junior στην Ιταλία. Το 2015 κέρδισε την Junior Eurovision, εκπροσωπώντας τη Μάλτα με το τραγούδι “Not My Soul“. Πιο πρόσφατα, συμμετείχε στην 11η σεζόν του Got Talent της Βρετανίας, τερματίζοντας 6η στον Ημιτελικό και έτσι αποκλείστηκε.

Η Destiny είχε αναδειχτεί νικήτρια της περσινής έκδοσης του X-Factor Malta, κι έτσι κέρδισε το δικαίωμα εκπροσώπησης της χώρας στης στην Eurovision με το τραγούδι All Of My Love. Μετά την ακύρωση του διαγωνισμού λόγω του COVID-19, η δημόσια τηλεόραση της Μάλτας αποφάσισε να συνεχίσει την συνεργασία της με την τραγουδίστρια για το 2021.

2 σκέψεις για το “Μάλτα: Ακούστε τη συμμετοχή της Destiny για την Eurovision 2021, “Je Me Casse”

  1. Είναι κάποιες χώρες, λυπάμαι που το λέω, που έχουν μια πολύ συγκεκριμένη προσέγγιση μουσικά και αισθητικά στο Διαγωνισμό που φοβάμαι ότι δεν πρόκειται να στείλουν ποτέ (ή σχεδόν ποτέ) κάτι που να μου αρέσει. Η Μάλτα δυστυχώς είναι μια από αυτές (φωτεινές εξαιρέσεις οι συμμετοχές τους το 2013 και το 2014).
    Καλή επιτυχία στη Destiny που είναι τουλάχιστον μια πολύ καλή ερμηνεύτρια.

  2. Πάντως εμένα μου άρεσε. Μου ακούγεται πολύ ευχάριστα, ωραίο βίντεο- κλιπ, και εάν το στήσουν καλά, νομίζω πως θα πάει πάρα πολύ καλά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.