Γερμανία: Απόψε το Unser Lied Für Israel – Aκούστε τα τραγούδια.

Γερμανία: Απόψε το Unser Lied Für Israel – Aκούστε τα  τραγούδια.

Ανακοινώθηκαν προ ολίγου τα 7 υποψήφια τραγούδια του Unser Lied Für Israel, του εθνικού τελικού της Γερμανίας για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την χώρα στην Eurovision 2019 που θα διεξαχθεί τον Μάιο στις 14,16 & 18 του μήνα στο Τελ Αβίβ. Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να ακούσετε τα 7 υποψήφια τραγούδια:

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να τα ακούσετε από τους συνδέσμους, μπορείτε να τα ακούσετε όλα εδώ.

O εθνικός τελικός της Γερμανίας θα διεξαχθεί απόψε, 22 Φεβρουαρίου, στις 21:15 στο Studio Berlin Adlershof, στο Βερολίνο. Κεντρικές παρουσιάστριες του show θα είναι η Barbara Schöneberger καθώς επίσης και η Ελληνικής καταγωγής Linda Zervakis, ενώ στο show θα τραγουδήσουν ως καλεσμένοι η Lena (Eurovision 2010 – Satelite- 1η θέση, 2011 – Taken by a stranger – 10η θέση) ,o Michael Schulte (Eurovision 2018 – You’ve let me walk alone – 4η θέση), οι Udo Lindenberg feat. Andreas Bourani και οι Revolverheld.

Ο νικητής του Γερμανικού εθνικού τελικού θα επιλεγεί από 3 διαφορετικά σώματα, την τηλεψηφοφορία του κοινού, μια επιτροπή αποτελούμενη από 100 fans από όλη την Ευρώπη, η οποία αποκαλείται ως Eurovision Panel, και τέλος από μια επιτροπή 20 ειδικών από όλη την Ευρώπη, οι οποίοι είχαν διατελέσει στο παρελθόν ως μέλη των κριτικών επιτροπών των χωρών τους για την Eurovision.

To Show όπως είπαμε παραπάνω θα ξεκινήσει στις 21:15 απόψε και μπορείτε να τον παρακολουθήσετε εδώ.

4 σκέψεις για το “Γερμανία: Απόψε το Unser Lied Für Israel – Aκούστε τα τραγούδια.

    1. Aν βγάλουν το “Surprise” (μεγάλο αν γιατί με τους γερμανούς και το γούστο τους ποτέ δεν ξέρεις) θέλει να δω τι μπορεί να βγάλει η Ντούσκα που να είναι καλύτερο στο ίδιο ύφος και είδος…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.