Φινλανδία: Ακούστε το Look Away, το τρίτο υποψήφιο τραγούδι των Darude & Sebastian Rejman

Φινλανδία: Ακούστε το Look Away, το τρίτο υποψήφιο τραγούδι των Darude & Sebastian Rejman

Αποκαλύφθηκε απόψε το 2ο τραγούδι των Darude & Sebastian Rejman για τον Φινλανδικό τελικό UMK 2019, με τίτλο Look away. Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι, ενώ μπορείτε να δείτε το videoclip εδώ.

 

UMK 2019- Ο Εθνικός Τελικός

Η Φινλανδική τηλεόραση επέλεξε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τους εκπροσώπους της μέσω απευθείας ανάθεσης, και πρόκειται για τον διάσημο DJ Darude και τον Sebastian Rejman ως κύριο ερμηνευτή. Το δίδυμο των Φιλανδών καλλιτεχνών θα ερμηνεύσουν 3 συνολικά τραγούδια  στο UMK 2019 που θα διεξαχθεί στις 2 Μαρτίου και το καλύτερο που θα επιλεγεί με μεικτό σύστημα τηλεψηφοφορίας και κριτικής επιτροπής, θα εκπροσωπήσει την Φινλανδία στην Eurovision 2019. Το πρώτο τραγούδι που παρουσιάστηκε πριν δύο εβδομάδες λέγεται Release meενώ το δεύτερο που παρουσιάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα ονομάζεται SupermanΠοιο από τα 3 υποψήφια κομμάτια των Darude και  Sebastian Rejman πιστεύετε πως είναι το καταλληλότερο να εκπροσωπήσει την Φινλανδία στην Eurovision 2019;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.