Γαλλία: Δείτε την πρώτη τεχνική πρόβα του Bilal Hassani

Γαλλία: Δείτε την πρώτη τεχνική πρόβα του Bilal Hassani

Οι πρόβες συνεχίζονται και προχωράνε στην ομάδα των Big 5 του διαγωνισμού με πρώτη χώρα αυτή της Γαλλίας. Ο νικήτης του Destination Eurovision 2019, Bilal Hassani, ανέβηκε για πρώτη φορά στην σκηνή για την πρώτη πρόβα της συμμετοχής του “Roi”.

Η σκηνική παρουσία 

To τραγούδι ξεκινά και  προβάλλεται η εικόνα του προσώπου του Γάλλου καλλιτέχνη πάνω στο οποίο γίνονται προβολές από δάκρυα και διάφορες εικόνες. Στην συνέχεια περπατάει και κάνει την εμφάνιση του στο κεντρικό χώρο της σκηνής ο ίδιος.

Ο Bilal φορά άσπρο παντελόνι και από πάνω ένα κοντό τοπ με μακριά μανίκια ενώ και στους καρπούς και τα μανίκια είναι κεντημένα ζιργκονάκια. Τα παπούτσια του είναι επίσης άσπρα και αθλητικά. Επίσης φορά μια περούκα ξανθιά με μακριά μαλλιά.

Στο πρώτο ρεφραίν ανεβαίνει στην σκηνή μια εύσωμη χορεύτρια μπαλέτου η οποία κάνει σχετικές κινήσεις σε διάδραση μαζί του. Αργότερα ακολουθεί μια ασιατικής καταγωγής χορεύτρια που έρχεται από την άλλη πλευρά και οι χορευτικές της κινήσεις συμπεριλαμβάνουν κινήσεις της νοηματικής.

Επίσης στο πίσω μέρος της σκηνής προβάλλονται φράσεις κατά του ρατσισμού και της παρενόχλησης και σχολίων που αποθαρρύνουν ένα άτομο (πχ. I think you could never dance) ενώ το τραγούδι τελειώνει με τους τρεις μαζί στο κέντρο να κάνουν το σήμα του στέμματος στο κεφάλι, ενώ στο πίσω μέρος προβάλλεται με υπερμεγέθη γράμματα η φράση “we are all kings” για να μετατραπεί στην συνέχεια στο τέλος σε “we are all queens”

Εντυπωσιακή ερμηνεία και φωνητικά πολύ καλή, ενώ τα μηνύματα που περνά το όλο στήσιμο συγκινεί τον κόσμο μέσα στο press center που ξεσπά σε χειροκροτήματα.

Δείτε το video από τη πρώτη τεχνική πρόβα της Γαλλίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.