Γαλλία: Κυκλοφόρησε το επίσημο βίντεο κλιπ της συμμετοχής του Bilal Hassani, “Roi”

Γαλλία: Κυκλοφόρησε το επίσημο βίντεο κλιπ της συμμετοχής του Bilal Hassani, “Roi”

To επίσημο βίντεο κλιπ της συμμετοχής του Bilal Hassani, “Roi” , κυκλοφόρησε σήμερα στο διαδίκτυο.

Το Τραγούδι “Roi”

Ο Bilal είχε αναδεχθεί τέλος Γενάρη νικητής του Γαλλικού τελικού, “Destination Eurovision 2019” με το τραγούδι του Roi, που κάνει λόγο για τον αυτοσεβασμό και την ανάγκη να αποδέχεσαι τον εαυτό σού. Το τραγούδι φέρει την υπογραφή των περσινών Γάλλων εκπροσώπων στην Eurovision 2018, Madame Monsieur.

Δείτε παρακάτω το επίσημο βιντεοκλίπ της Γαλλικής συμμετοχής:

O Bilal

O Bilal Hassani, γεννήθηκε το 1999  στο Παρίσι αλλά έχει Μαροκινές καταβολές. Πρόκειται για ένα τραγουδιστή, στιχουργό και Youtuber, ο οποίος απέκτησε φήμη μετά την συμμετοχή του το 2015 στην δεύτερη σεζόν του “The Voice Kids” , όπου ερμήνευσε το τραγούδι νικητήριο τραγούδι της Eurovision 2014, “Rise Like a Phoenix” της Conchita Wurst και εντάχθηκε στην ομάδα του Patrick Fiori, εκπρόσωπο της Γαλλίας το 1993.

Στον τελικό του “Destination Eurovision 2019” αν και βρέθηκε στην 5η θέση στην βαθμολογία της διεθνούς επιτροπής, κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για το Τελ Αβίβ σημειώνοντας στο televoting ποσοστό της τάξης του 35.7% δίνοντας του καθαρή πρωτιά. Σαν μία από τις Big 5, η Γαλλία θα διαγωνιστεί κατευθείαν στον τελικό της 18ης Μαϊου.

roi

2 σκέψεις για το “Γαλλία: Κυκλοφόρησε το επίσημο βίντεο κλιπ της συμμετοχής του Bilal Hassani, “Roi”

  1. Δεν με πείθει προσωπικά τίποτα σε αυτή τη συμμετοχή. Όσο για το μήνυμά της διαφορετικότητας, αυτό περναει όταν υπάρχει ένα καλύτερο η έστω ένα πιο δυναμικά πιασάρικο κομμάτι

  2. Δεν θυμάμαι άλλη χρονιά που η Γαλλία να φλερτάρει τόσο έντονα με την τελευταία θέση της προσωπικής μου κατάταξης…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.