Αυστρία: Δείτε την πρώτη τεχνική πρόβα της Paenda

Αυστρία: Δείτε την πρώτη τεχνική πρόβα της Paenda

Επόμενη για την πρώτη της τεχνική πρόβα, ανεβαίνει στη σκηνή η εκπρόσωπος της Αυστρίας, Paenda.

Στην αρχή δεν βλέπουμε τίποτα, παρά μόνο ακούμε την Paenda να τραγουδά. Η φωνή της είναι εντυπωσιακή. Στη συνέχεια έχουμε εικόνα και βλέπουμε την τραγουδίστρια καθισμένη να φορά μαύρο παντελόνι και μαύρο τοπ. Το φόντο σε λευκό και μαύρο, με λευκά φώτα σε μια σειρά από στενές κολώνες.

Στο δεύτερο μέρος του τραγουδιού, παρατηρούμε τους προβολείς να αναβοσβήνουν πάνω της, ενώ στη συνέχεια, προοδευτικά, φωτίζεται όλη η σκηνή.

Κατά την διάρκεια του τραγουδιού, βλέπουμε την Paenda να δακρύζει. Πειραματίστηκαν αρκετά σε όλα τα run με τον φωτισμό της συμμετοχής, έτσι ώστε να προκύψει το καλύτερο αποτέλεσμα.

https://www.youtube.com/watch?v=_jgU1wpYNQY

2 σκέψεις για το “Αυστρία: Δείτε την πρώτη τεχνική πρόβα της Paenda

  1. Χαίρομαι που αυτό το ιδιαίτερο τραγούδι που το είχα ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή έδωσε μία εξαιρετική σκηνική παρουσίαση και μία συγκινητική ερμηνεία και αποθεώνεται από όλους στο press room ως ένας πολύ πιθανός υποψήφιος για τον τελικό.

  2. Οντως πολύ καλή! Να ένα dark horse που μπορεί να δει ανέλπιστα τελικό, αν και καλό είναι να περιμένουμε και τις σημερινές πρόβες του -ούτως ή άλλως δυνατού- β ημιτελικού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.