Βόρεια Μακεδονία: Με τον Vasil στην Eurovision 2021

Βόρεια Μακεδονία: Με τον Vasil στην Eurovision 2021

Η Βόρεια Μακεδονία έγινε σήμερα η 22η από τις συμμετέχουσες χώρες στην Eurovision 2021, που ανακοίνωσε πως θα συμμετάσχει με τον περσινό της εκπρόσωπο, τον Vasil. O Vasil Garvanliev επιβεβαίωσε πως θα είναι ο εκπρόσωπος της γειτονικής μας χώρας μέσω μηνύματος στον λογαριασμό του στο Twitter. H δημόσια τηλεόραση της Βόρειας Μακεδονίας πλέον πραγματοποιεί μια ανοιχτή διαδικασία επιλογή τραγουδιού το οποίο θα ερμηνεύσει ο Vasil στην Eurovision 2021, και οι ενδιαφερόμενοι συνθέτες μπορούν να στέλνουν τις δημιουργίες τους  μέχρι τις 27 Ιανουαρίου στο παρακάτω email: eurosong.macedonia@gmail.com

Λίγα λόγια για τον Vasil

O Vasil Garvanliev είναι 36 χρονών και κατάγεται από την πόλη Strumica της Βόρειας Μακεδονίας, και είναι Pop τραγουδιστής αλλά  τραγουδάει και όπερα. Ο Vasil ανέβηκε για πρώτη φορά στην σκηνή της Eurovision το 2019 ως μέλος των φωνητικών της Tamara Todevska στο τραγούδι Proud, καταλαμβάνοντας της 7η θέση, την καλύτερη θέση που έλαβε η Βόρεια Μακεδονία στην ιστορία της στην Eurovision. Το 2020 o Vasil επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την γειτονική μας χώρα μέσω εσωτερικής επιλογής με το τραγούδι You, αλλά η Eurovision ακυρώνεται εξαιτίας της πανδημίας του ιού Covid-19.

 

Μία σκέψη στο “Βόρεια Μακεδονία: Με τον Vasil στην Eurovision 2021

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.