Φινλανδία: Ακούστε το τραγούδι του Aksel για το UMK 2021

Φινλανδία: Ακούστε το τραγούδι του Aksel για το UMK 2021

Κυκλοφόρησε προ ολίγου το υποψήφιο τραγούδι του Aksel Kankaanranta για το UMK 2021, την Φινλανδική εθνική επιλογή για την φετινή Eurovision με τίτλο Hurt. To τραγούδι είναι γραμμένο εξολοκλήρου στα αγγλικά. Το τραγούδι είναι μια ευαίσθητη μπαλάντα η οποία μας προτρέπει να στηριζόμαστε στον εαυτό μας και να μην επαναλαμβάνουμε τα λάθη του παρελθόντος.

Λίγα λόγια για τον Aksel Kankaanranta

Ο Aksel είναι 23 χρονών γεννημένος στην πόλη Turku. Έγινε γνωστός στην Φινλανδία μετά την συμμετοχή του στο εγχώριο The Voice καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση. Στο UMK 2020 συμμετείχε με το τραγούδι Looking Back κερδίζοντας την πρώτη θέση, και θα εκπροσωπούσε την Φινλανδία στην Eurovision 2020, η οποία όμως ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας του ιού COVID-19.

Ο τελικός του UMK 2021 θα πραγματοποιηθεί στις 20 Φεβρουαρίου. Μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί τα 5 από τα 7 τραγούδια, το 6ο τραγούδι που θα αποκαλυφθεί αύριο είναι το Dark Side από τους Blid Channel.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.