Φινλανδία: Ακούστε το τραγούδι των Blind Channel για το UMK 2021

Φινλανδία: Ακούστε το τραγούδι των Blind Channel για το UMK 2021

Το 6ο τραγούδι για το UMK 2021, την εθνική επιλογή της Φινλανδίας  για την φετινή Eurovision διέρρευσε νωρίτερα της προγραμματισμένης ώρας. Ο λόγος για την συμμετοχή του συγκροτήματος Blind Channel με τίτλο Dark Side, ένα Metal τραγούδι γραμμένο εξολοκλήρου στα αγγλικά. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το videoclip του τραγουδιού:

Λίγα λόγια για τους Blind Channel

Οι Blind Channel είναι ένα alternative rock συγκρότημα αποτελούμενο από τους Aleksi KaunisvesiJoonas PorkoJoel HokkaNiko MoilanenOlli Matela. To συγκρότημα σχηματίστηκε το 2013, έχει πραγματοποιήσει συναυλίες σε διάφορες χώρες στην Ευρώπη, ενώ περιγράφει την μουσική του ως “Violent Pop”, ενώ έχει επιρροές από συγκροτήματα όπως οι Linkin Park και οι 30 Seconds to Mars.

Αύριο θα αποκαλυφθεί το 7ο και τελευταίο τραγούδι του UMK 2021, με τίτλο Kelle mä soitan και ερμηνεύτρια την Ilta. O τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 20 Φεβρουαρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.