Βουλγαρία 2017: Δείτε το επίσημο video clip του “Beautiful Mess”

Βουλγαρία 2017: Δείτε το επίσημο video clip του “Beautiful Mess”

Πριν από λίγο το επίσημο κανάλι της Eurovision στο Youtube, δημοσίευσε το επίσημο video clip της συμμετοχής της Βουλγαρίας “Beautiful Mess”. Το πρωί της 13ης Μαρτίου ανακοινώθηκε ότι η Βουλγαρία θα εκπροσωπηθεί από τον 17χρονο Kristian Kostov. Ωστόσο το τραγούδι δόθηκε στη δημοσιότητα το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Το κομμάτι του υπογράφουν περσινοί γνώριμοι οι οποίοι συνέθεσαν το “If Love Was A Crime”Borislav Milanov από τη Βουλγαρία, Sebastian Armann από την Αυστρία και Joacim Bo Persson από τη Σουηδία, ενώ στην ομάδα προστέθηκαν οι Alex Omar και Alexander Blay.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το επίσημο κλιπ του “Beautiful Mess”:

Η Βουλγαρία θα διαγωνισθεί στον 2ο ημιτελικό στις 11 Μαΐου.

4 σκέψεις για το “Βουλγαρία 2017: Δείτε το επίσημο video clip του “Beautiful Mess”

  1. Ο μικρός μού θύμισε έντονα τον Morten Harket, το δε καλλιτεχνικό αποτέλεσμα του βίντεο-κλιπ είναι εξαιρετικό. Πάει για πολύ ψηλά η Βουλγαρία.

    1. Σιγά το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα, ολόκληρο γυρισμένο σε στούντιο είναι. Προσεγμένη αισθητική του συρμού με θολό αποτέλεσμα.

      Ο μικρός δεν ξέρει κατά πόσο μπορεί να πείσει με ένα κομμάτι σαν κι αυτό. Κάνει υπερβολικά πιτσιρίκι και η Eurovision δεν είναι talent-show όπου ψηφίζουν μόνο οι έφηβοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.