Ιταλία 2017: Με τον πίθηκο και 4 back vocalists επί σκηνής

Ιταλία 2017: Με τον πίθηκο και 4 back vocalists επί σκηνής

6 άτομα θα βρεθούν συνολικά επί σκηνής για λογαριασμό της Ιταλίας στη σκηνή του Κιέβου. Εκτός από τον Francesco Gabbani αλλά και τον πίθηκο (Filippo Ranaldi), άλλα 4 άτομα θα βρίσκονται πάνω στη σκηνή, τα όποια θα είναι τα φωνητικά του τραγουδιού (back vocalists).

Τα 4 νέα άτομα λοιπόν θα είναι ο Filippo Gabbani, αδερφός του Francesco, ο οποίος είναι και ένας από τους δημιουργούς του τραγουδιού, η Chanty η οποία συμμετείχε το 2015 στο φεστιβάλ στου San Remo στην κατηγορία των Newcomers, η Nausicaa η οποία συμμετείχε στην πρώτη season του The Voice of Italy (νικήτρια η Elhaida Dani (ALB 2015)) και η Daniele Sari η οποία συμμετείχε στο Italy’s Got Talent και ερμηνεύει τραγούδια των 50s.

Η Ιταλία φιγουράρει αυτή την στιγμή στην 1η θέση όλων των γραφείων στοιχημάτων και είναι το μεγάλο φετινό φαβορί. Ήδη το τραγούδι έχει γίνει μεγάλο hit στην γειτονική χώρα μετα την νίκη του στο Sanremo και έχει πουλήσει πάνω από 100,000 αντίτυπα ενώ το επίσημο Video στο Youtube πλησιάζει τα 80,000,000 views.  Τέλος, ο νέος δίσκος του Francesco θα κυκλοφορήσει μόλις 2 εβδομάδες πριν βρεθεί στην σκηνή του Κιέβου.

 

 

 

 

Μία σκέψη στο “Ιταλία 2017: Με τον πίθηκο και 4 back vocalists επί σκηνής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.