Βουλγαρία: Με τους Intelligent Music Project και το “Intention” στην Eurovision 2022! – Στις 7 Δεκεμβρίου αποκαλύπτεται το τραγούδι

Βουλγαρία: Με τους Intelligent Music Project και το “Intention” στην Eurovision 2022! – Στις 7 Δεκεμβρίου αποκαλύπτεται το τραγούδι

Το ροκ συγκρότημα Intelligent Music Project μαζί με τον Ronnie Romero θα είναι αυτοί που θα εκπροσωπήσουν τη Βουλγαρία στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Τορίνο με το τραγούδι «Intention».

Η ανακοίνωση έγινε σε ειδική συνέντευξη Τύπου που δόθηκε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ραδιοτηλεοπτικού φορέα BNT Emil Koshlukov και τον Dr. Milen Vrabevski, δημιουργό του Intelligent Music Project.

Ίσως η μεγαλύτερη έκπληξη είναι η συμμετοχή του ροκ superstar Ronnie Romero (βασικός τραγουδιστής των θρυλικών Ritchie Blackmore’s Rainbow)!

Στο συγκρότημα συμμετέχουν επίσης οι Bisser Ivanov, Slavin Slavchev (ο νικητής του X-Factor Bulgaria), Ivo Stefanov, Dimiter Sirakov και ο ντράμερ Stoyan Yankoulov (Βουλγαρία 2007 και 2013 μαζί με την Elitsa).

Κάποιοι από τους πιο δημοφιλείς ροκ μουσικούς στον κόσμο έχουν συνεργαστεί με το συγκρότημα, όπως οι Simon Phillips (TOTO, Protocol), Bobby Rondinelli (Rainbow, Black Sabbath), Joseph Williams (TOTO), John Payne (πρώην Asia), John Lawton (Uriah Heep, Lucifer’s Friend), Carl Sentence (Nazareth), Nathan East (Eric Clapton, Michael Jackson κ.λπ.), Todd Sucherman (Styx) και Time Pierce (Joe Cocker, Michael Jackson).

Λεπτομέρειες του τραγουδιού τους Intention θα αποκαλυφθούν στις αρχές Δεκεμβρίου στο BNT1.

UPDATE – Στις 7 Δεκεμβρίου θα ακούσουμε για πρώτη φορά το intention

Με ανακοίνωσή της στα Social Media  η Βουλγαρική δημόσια τηλεόραση ανακοίνωσε πως το videoclip του Intention με το οποίο οι Intelligent Music Project θα εκπροσωπήσουν την Βουλγαρία στην Eurovision 2022 θα δημοσιευτεί την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αυτό το τραγούδι αναμένεται να είναι και η πρώτη συμμετοχή της Eurovision 2022 που θα έχει γίνει γνωστή.

https://twitter.com/bg_eurovision/status/1463887051875618817

Πηγή: eurovision.tv

Και μία υποσημείωση: ο John Lawton, με τον οποίον είχαν συνεργαστεί ήταν ο τραγουδιστής των Les Humphries Singers (Γερμανία 1976)!!! Διαβάστε εδώ ένα αφιέρωμα.

Μία σκέψη στο “Βουλγαρία: Με τους Intelligent Music Project και το “Intention” στην Eurovision 2022! – Στις 7 Δεκεμβρίου αποκαλύπτεται το τραγούδι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.