Ελλάδα: Αύριο θα παρευρεθεί ο Ηλίας Κόζας στην ΕΡΤ!

Ελλάδα: Αύριο θα παρευρεθεί ο Ηλίας Κόζας στην ΕΡΤ!

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι εξελίξεις για την ανάδειξη της επόμενης συμμετοχής της Ελλάδας στην Eurovision 2022, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο στο Τορίνο. Οι καλλιτέχνες έχουν ξεκινήσει ήδη τις συναντήσεις τους με την επιτροπή που επέλεξε τους πέντε καλλιτέχνες οι οποίοι προκρίθηκαν στην δεύτερη φάση της διαδικασίας επιλογής της ΕΡΤ και στόχος είναι να αξιολογηθούν οι προτάσεις εκτενέστερα.

Αύριο, 26/11 το κατώφλι της ΕΡΤ θα περάσει ο Ηλίας Κόζας, ο οποίος θα δώσει το παρών στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ για να συζητήσει όλες τις λεπτομέρειες για το τραγούδι που επικράτησε από τα τρία που κατέθεσε.

Σε αυτήν την φάση η επιτροπή της ΕΡΤ έχει ως στόχο να γνωρίσει καλύτερα τους καλλιτέχνες που επέλεξε αλλά και να συζητήσει τις βάσεις πάνω στις οποίες μπορεί να στηριχτεί η συμμετοχή τους (σκηνικά, ερμηνευτικά, επικοινωνιακά κ.λ.π.) αν κι εφόσον επιλεχθούν για να εκπροσωπήσουν την χώρα μας.

Οι προτάσεις του Ηλία Κόζα

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ηλίας Κόζας κατέθεσε τρία τραγούδια για τον διαγωνισμό και συνδυάζουν πολλά είδη μουσικής όπως funk, disco, electro και pop, τα οποία δεν είχαν γραφτεί συγκεκριμένα για την Eurovision αλλά για το νέο solo album του. Στα δύο από αυτά δημιουργός είναι ο ίδιος ενώ το τρίτο κομμάτι έχει γίνει σε συνεργασία με Σουηδούς συνθέτες και παραγωγούς.

4 σκέψεις για το “Ελλάδα: Αύριο θα παρευρεθεί ο Ηλίας Κόζας στην ΕΡΤ!

  1. Δηλαδή ο Ηλίας Κόζας είναι στους 5 φιναλίστ χωρίς να έχει επιλεγεί με ποιο τραγουδι θα διεκδικήσει την εκπροσώπηση της χώρας μας; Είχα την εντύπωση ότι η κριτική επιτροπή τον επέλεξε αφού πρώτα αξιολόγησε τα τραγούδια που κατέθεσε και κατέληξε σε αυτό που άρεσε περισσότερο

        1. ναι παιδιά, διορθώθηκε. είχε γίνει ένα λαθάκι λόγω κεκτημένης ταχύτητας. ευχαριστούμε για τα σχόλιά σας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.