Βολοντίμιρ Ζελένσκι: “Του χρόνου η Ουκρανία θα φιλοξενήσει την Eurovision”

Βολοντίμιρ Ζελένσκι: “Του χρόνου η Ουκρανία θα φιλοξενήσει την Eurovision”

Μετά την τρίτη νίκη της Ουκρανίας στην ιστορία της στην Eurovision με το συγκρότημα Kalush Orchestra και το τραγούδι Stefania, o πρόεδρος της χώρας Βολοντίμιρ Ζελένσκι έκανε δηλώσεις πως η χώρα του προτίθεται να διοργανώσει την Eurovision 2023 παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την Ρωσική εισβολή στα εδάφη της. Συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής:

Το θάρρος μας εντυπωσιάζει τον κόσμο, η μουσική μας κατακτά την Ευρώπη! Την επόμενη χρονιά η Ουκρανία θα φιλοξενήσει τη Eurovision. Για τρίτη φορά στην ιστορία της. Και όπως πιστεύω: Όχι τελευταία. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να φιλοξενήσουμε μια μέρα τους συμμετέχοντες και τους επισκέπτες της Eurovision στην ουκρανική Μαριούπολη. Ελεύθερη, ειρηνική και ξαναχτισμένη! Ευχαριστούμε για τη νίκη, Kalush Orchestra, και όλους όσους μας ψήφισαν! Είμαι βέβαιος ότι η νικηφόρα χορδή μας στη μάχη με τον εχθρό πλησιάζει. Δόξα στην Ουκρανία!

Πιστεύετε πως η Ουκρανία θα καταφέρει να διοργανώσει τον 67ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision χωρίς προβλήματα;

https://www.youtube.com/watch?v=F1fl60ypdLs

2 σκέψεις για το “Βολοντίμιρ Ζελένσκι: “Του χρόνου η Ουκρανία θα φιλοξενήσει την Eurovision”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.