Βέλγιο: Στις 28 Φεβρουαρίου η παρουσίαση της συμμετοχής του Eliot, “Wake up”

Βέλγιο: Στις 28 Φεβρουαρίου η παρουσίαση της συμμετοχής του Eliot, “Wake up”

Την Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου η παρουσίαση του τραγουδιού που ερμηνεύσει ο εκπρόσωπος του Βελγίου , Eliot, στην Eurovision 2019.

To τραγούδι που θα εκπροσωπήσει το Βέλγιο στον επόμενο διαγωνισμό της Eurovision τον ερχόμενο Μάιο, θα παρουσιασθεί επίσημα αυτή την Πέμπτη στις 9 πμ ώρα Ελλάδος στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή MNM με οικοδεσπότη τον σχολιαστή του VRT στην Eurovision,  Peter Van de Veire.

Ήδη είναι γνωστό ότι ο τίτλος του τραγουδιού που θα ερμηνεύσει ο Eliot Vassamillet είναι “Wake Up”. Επίσης έχει ήδη επιβεβαιωθεί ότι ο Pierre Dumoulin του Roscoe group θα είναι ο στιχουργός της βελγικής συμμετοχής . Ο ίδιος βρίσκονταν στην στιχουργική ομάδα της βελγικής συμμετοχής το 2017 με την Blanche και το τραγούδι “City Lights”, το οποίο ήρθε τέταρτο στον τελικό. Ο Pierre έχει δηλώσει :

Από την στιγμή που είδα τον Eliot στο Blind audition, ένιωσα ότι είχε αυτό το κάτι παραπάνω που αναζητώ σε έναν καλλιτέχνη, αυτή την ευαισθησία που χρειάζεται για να μεταδώσει συναισθήματα.

Ο  Eliot Vassamillet

Ο 18χρονος Eliot έγινε γνωστός το 2018 από την συμμετοχή του στο βελγικό The Voice, φτάνοντας μέχρι το πρώτο live του μουσικού talent show, ανήκοντας στην ομάδα του τραγουδιστή Slimane

Το Βέλγιο πέρυσι εκπροσωπήθηκε από την  Sennek με το τραγούδι A Matter Of Time, όπου δεν κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό, αφού τερμάτισε στην 12η θέση του πρώτου ημιτελικού.

 

Μία σκέψη στο “Βέλγιο: Στις 28 Φεβρουαρίου η παρουσίαση της συμμετοχής του Eliot, “Wake up”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.