Ρουμανία: Με την Roxen στο Ρότερνταμ!

Ρουμανία: Με την Roxen στο Ρότερνταμ!

Σήμερα ο δημόσιος τηλεοπτικός φορέας της Ρουμανίας, TVR, ανακοίνωσε πως η Roxen θα είναι η επόμενη εκπρόσωπος της χώρας για το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2020.

Στον εθνικό τελικό της Ρουμανίας όπου θα πραγματοποιηθει την 1η Μαρτίου, η Roxen θα ερμηνεύσει 5 τραγούδια. Κατά τη διάρκεια του εθνικού τελικού, το κοινό θα μπορέσει να ψηφίσει το αγαπημένο του τραγούδι. Τόσο η κριτική επιτροπή όσο και το κοινό θα επιλέξουν το αγαπημένο τους τραγούδι, στο οποίο και οι δύο θα έχουν ίδιο ποσοστό 50%, στο τελικό αποτέλεσμα. Σε περίπτωση ισοψηφίας, θα επικρατήσει η ψήφος του κοινού.

Λίγα λόγια για την Roxen 

Γεννήθηκε στο Κλουζ-Ναπόκα της Ρουμανίας και είναι 20 χρόνων. Η Larisa Roxana Giurgiu, γνωστή επαγγελματικά ως Roxen, είναι Ρουμάνα τραγουδίστρια και ανήκει στην δισκογραφική εταιρεία, Global Records. Έγινε γνωστή με την συνεργασία της με το Ρουμάνο παραγωγό Sickotoy’s με το τραγούδι “You Don’t Love Me”, οπού έφτασαν στην 3η θέση στα charts της Ρουμανίας και στα airplay charts σε αρκετές χώρες.

Τι δήλωσε η Roxen αφού έμαθε ότι θα είναι η επόμενη εκπρόσωπος της Ρουμανίας:

Όταν ήμουν παιδί, συμμετείχα σε διάφορους διαγωνισμούς και φεστιβάλ. Πάντα ονειρευόμουν να φτιάχνω μουσική υψηλής ποιότητας, να ερμηνεύω στις πιο σημαντικές σκηνές και στο μεγαλύτερο κοινό. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη, αισθάνομαι ότι αντιμετωπίζω τη μεγαλύτερη δοκιμασία στην καριέρα μου, τελείως έξω από τα νερά μου, μου αρέσει το συναίσθημα αυτό, καθώς πάντα με έλκουν οι νέες εμπειρίες, από όλες τις προκλήσεις της ζωής μου. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη, χαρούμενη και ευγνώμων γι ‘αυτή την ευκαιρία. Αυτή τη στιγμή, όλη μου η ενέργεια και η εστίαση πηγαίνουν προς την Eurovision – θέλω να κάνω το καλύτερό δυνατό για αυτό.

 

2 σκέψεις για το “Ρουμανία: Με την Roxen στο Ρότερνταμ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.