Αυστρία: Ακούστε το νέο τραγούδι της Conchita Wurst “Hit me”

Αυστρία: Ακούστε το νέο τραγούδι της Conchita Wurst “Hit me”

Η νικήτρια του διαγωνισμού της Eurovision 2014 με την χώρα της Αυστρίας, Conchita Wurst, κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι της με τίτλο Hit me.

Το νέο single “Hit me”

Η αυστριακή τροπαιούχος του 2014 κυκλοφόρησε το νέο της single με τίτλο Hit me το οποίο ακουστικά είναι μακριά από το ύφος και ήχο του τραγουδιού που της χάρισε την νίκη στην Eurovision 2014. To Hit me έχει ένα μοντέρνο, electro ήχο, μακριά από το πομπώδες  και ύφους ταινίας του J. Bond που είδαμε το 2014 με το Rise like A Phoenix

Πέρα από τον ήχο και ύφος του νέου τραγουδιού και h ίδια η Conchita Wurst (το alter ego του Tom Neuwirth), έχει μεταμορφωθεί σε ένα ξανθό πιο μυώδης χαρακτήρα, για τις ανάγκες του νέου single. Το Hit me είναι το δεύτερο τραγούδι από το τρίτο της άλμπουμ με τίτλο “Truth over magnitude” που αναμένεται τους επόμενους μήνες.

Δείτε το βίντεο κλιπ του νέου single για να αντιληφθείτε την αλλαγή:

Η Conchita Wurst είχε κερδίσει στον διαγωνισμό της Eurovision 2014 στην Κοπεγχάγη με το τραγούδι Rise like a phoenix φέρνοντας τον διαγωνισμό στην Βιέννη την επόμενη χρονιά. Ας θυμηθούμε την νικητήρια συμμετοχή της:

3 σκέψεις για το “Αυστρία: Ακούστε το νέο τραγούδι της Conchita Wurst “Hit me”

  1. Προσωπικά θεωρώ εσφαλμένη αυτή την αντιμετώπιση της ebu προς την LGBT κοινότητα διότι όσα έχει κερδίσει ο διαγωνισμός από αυτήν έχει κερδίσει. Δυστυχώς όλο και περισσότερο διατείνεται αυτό το χάσμα διότι συμμετοχές χωρών φεύγουν για τέτοιους λόγους και σε κάποιες χώρες όπως στη Κίνα πέρσι σταματησαν να προβάλουν το διαγωνισμό επειδή σκιαζαν τα ουράνια τόξα. Πρέπει να καταλάβουν εκεί ότι αυτή η ευνοϊκή μεταχείριση που δείχνουν στους ομοφυλόφιλους πλέον λειτουργεί αρνητικά για τον διαγωνισμό. Να συμπληρώσω δεν είναι ούτε ομοφοβικο αυτό που λέω Ούτε υπερβολικό γιατί όλοι μας δεν βρίσκουμε τον λόγο αυτής της ειδικής και εμφανής μεταχειρησης αυτής της ομάδας από την στιγμή που δεν υπάρχουν προβλήματα ομοφοβίας και ανθρωπίνων Δικαιωμάτων γενικά στην Ευρώπη.

  2. Μπορείς να είσαι ότι θες να αισθάνεσαι όπως σ αρέσει όταν όμως χάνεις την ουσία της ύπαρξης σου ( ελευθερία ναι ..όχι όμως στιγματισμός στο δικαίωμα να είμαστε η ουσία μας η ζωή μας (για να γίνεται ντόρος λόγο Γιουροβίζιον που πήγε η φωνή που εξαφανίστηκε η αισθητική που είναι η κοντσιτα που νίκησε το 2014 )

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.