Ρωσία: Ανακοινώθηκαν οι τέσσερις καλλιτέχνες στα φωνητικά του Sergey Lazarev-Δείτε απόσπασμα από τις πρόβες τους

Ρωσία: Ανακοινώθηκαν οι τέσσερις καλλιτέχνες στα φωνητικά του Sergey Lazarev-Δείτε απόσπασμα από τις πρόβες τους

Αποκαλύφθηκαν οι 4 καλλιτέχνες που θα βρίσκονται στα φωνητικά του Ρώσου εκπροσώπου, Sergey Lazarev στην Eurovision 2019.

Τα φωνητικά του Sergey

Τα ονόματα των 4 καλλιτεχνών που θα πλαισιώσουν στα φωνητικά τον Sergey Lazarev κατά την ερμηνεία της συμμετοχής του “Sream”  στην σκηνή της Eurovision 2019, είδαν το φως της δημοσιότητας. Οι Adam Svensson, Jennie Jahns, Eric Segerstedt και Simon Lingmert θα βρίσκονται στα φωνητικά του Sergey τον ερχόμενο Μάιο στο Τελ Αβίβ. Η όλη ομάδα σουηδικής καταγωγής βρίσκεται ήδη στην Μόσχα και παίρνουν μέρος στις πρόβες οι οποίες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς.

Ο Adam Svensson έχει συμμετάσχει στα φωνητικά στο Melodifestivalen όπως και ο Simon Lingmert, ενώ ο Eric Segerstedt έχει λάβει μέρος στο Melodifestivalen ως μέλος των EMD το 2009, αλλά και σε ντουέτο με τον Tone Damli το 2013. H Jennie Jahns είναι η μόνη από τους τέσσερις που έχει προηγούμενη εμπειρία στον διαγωνισμό της Eurovision και συγκεκριμένα με αποστολή του Azerbaijan.

Ο Ρώσος καλλιτέχνης ανέβασε στο προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook απόσπασμα από τις πρόβες του με τα φωνητικά του, δίνοντας μια γεύση από το τι θα ακούσουμε στο Τελ Αβίβ σε μήνες. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

O Sergey και το τραγούδι “Scream”

Φέτος είναι η δεύτερη συμμετοχή του Sergey Lazarev στην Eurovision καθώς το 2016 συμμετείχε με το τραγούδι You’re the only one, καταλαμβάνοντας της τρίτη θέση στον διαγωνισμό και την πρώτη θέση στην τηλεψηφοφορία, ενώ και το 2008 ήταν υποψήφιος στον εθνικό τελικό της Ρωσίας εκείνη την χρονιά με το τραγούδι Flyer.

Ο Sergey Lazarev είναι 35 χρονών, γεννημένος στην Μόσχα 1η Απριλίου του 1983, και είναι τραγουδιστής ηθοποιός και χορευτής. Ξεκίνησε την μουσική του καριέρα με το μουσικό ντουέτο Smash!! που αποτελούταν από τον ίδιο και τον φίλο του  Vlad Topalov, κάνοντας μεγάλη επιτυχία στις χώρες τις Ασίας. Από το 2005 ερμηνεύει ως σόλο καλλιτέχνης, με τον πρώτο τους προσωπικό δίσκο να γίνεται πλατινένιος και έχει κυκλοφορήσει συνολικά 6 δίσκους, 2 συλλογές και 2 ablum remixes.

Tο Scream, θα ναι το τραγούδι με το οποίο ο Sergey Lazarev θα εκπροσωπήσει την Ρωσία στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2019 που θα διεξαχθεί τον Μάιο στο Τελ Αβίβ.Συνθέτης του τραγουδιού είναι ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ενώ τους στίχους του τραγουδιού τους έγραψε η Mary Sharon Vaughn. Στην ενορχήστρωση του τραγουδιού συνέβαλε και η συμφωνική ορχήστρα της Μόσχας. Η Ελληνική συμμετοχή στην Ρωσική συμμετοχή θα είναι έντονη, καθώς εκτός από τον Δημήτρη Κοντόπουλο, ο Φωκάς Ευαγγελινός θα είναι υπεύθυνος για την σκηνική παρουσία του τραγουδιού στην σκηνή της Eurovision, ενώ ο Άλεξ Παναγή είναι υπεύθυνος για την φωνητική διδασκαλία. Σκηνοθέτης του videoclip είναι ο Konstantin Cherepkov.

2 σκέψεις για το “Ρωσία: Ανακοινώθηκαν οι τέσσερις καλλιτέχνες στα φωνητικά του Sergey Lazarev-Δείτε απόσπασμα από τις πρόβες τους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.