Αρμενία: Ψηφίστε το αγαπημένο σας τραγούδι του Depi Evratesil 2020

Αρμενία: Ψηφίστε το αγαπημένο σας τραγούδι του Depi Evratesil 2020

Η Αρμενία μετά από ένα χρόνο διακοπής επιστρέφει στον εθνικό της τελικό Depi Evratesil ως τρόπο επιλογής της συμμετοχής της για την Eurovision 2020. Παρακάτω θα γνωρίσετε τους φετινούς 12 υποψηφίους του διαγωνισμού καθώς και τις συμμετοχές τους, ενώ στο Poll που ακολουθεί μπορείτε να ψηφίσετε την αγαπημένη σας συμμετοχή.

  • Agop – Butterflies

O Agop (Fred Agop Azilazian το πλήρες όνομα του) είναι γεννημένος στην Μασσαλία και η μουσική του συνδυάζει pop, indie αλλά και παραδοσιακούς ήχους. Είναι μόνιμος κάτοικος Γαλλίας και κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο το 2014.

  • Arthur AleqHeaven

Ο Arthur Aleq είναι γεννημένος στην πρωτεύουσα του Λιβάνου, την Βυρηττό, και μετακόμισε στην Αρμενία σε ηλικία μόλις 5 ετών. Έγινε γνωστός στην Αρμενία μετά την συμμετοχή του στο X-Factor της Αρμενίας το 2011.

  • Athena Manoukian – Chains On You

Η Αθηνά Μανουκιάν είναι σίγουρα η πιο γνωστή από τους υποψηφίους στο κοινό καθώς είναι γεννημένη και μεγαλωμένη στην Αθήνα. Το 2008 ήταν υποψήφια στον εθνικό τελικό της Ελλάδας για την Junior Eurovision, έχει υπάρξει υποψήφια για τα μουσικά βραβεία MAD VMA με το τραγούδι Party like a freak, έχει γράψει τραγούδι για την Έλενα Παπαρίζου ενώ έχει λάβει μέρος και στο Βρετανικό X-Factor.

  • ERNA – Life Faces

  • EVA RidaNo Love

  • Gabriel Jeeg – It’s Your Turn

Gabriel Jeeg είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους τραγουδιστές και ηθοποιούς της Αρμενίας, ενώ έχει δώσει αρκετές συναυλίες πέρα από τα όρια της χώρας του.

  • Music HaykWhat It Is To Be In Love

  • Karina EVN – Why?

Η Karina EVN (Γνωστή και ως Karina Akopyan) είναι γεννημένη στην Μόσχα. Έγινε γνωστή σε Ρωσία και Αρμενία μετά από την νίκη της στο φεστιβάλ Golden Voice of Ostankino αλλά και την συμμετοχή της στο Voice και το X-Factor της Αρμενίας. Μετράει αρκετές συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της Ρωσικής και της Αρμένικης μουσικής βιομηχανίας.

  • Miriam Baghdasaryan – Run Away

Η Miriam Baghdasaryan ξεκίνησε την μουσική της καριέρα μετά την συμμετοχή της στο Γαλλο-Καναδικό The Voice όπου έφτασε στον τελικό, έχοντας μάλιστα ως μέντορα την Lara Fabian.

  • Sergey & Nikolay Harutyunov – Ha, Take a Step

Nikolay Harutyunov είναι γεννημένος το 1958 στην Μόσχα είναι ροκ καλλιτέχνης και έχει υπάρχει frontman αρκετών συγκροτημάτων ενώ συμμετείχε το 2018 στο Ρωσικό The Voice για ηλικιωμένους όπου έφτασε στον τελικό. Ο Sergey  Harutyunov είναι γιός του Nikolay και έκανε τα πρώτα του μουσικά βήματα πλάι στον πατέρα του.

  • TOKIONINE – Save Me

 Ο TOKIONINE (David Badalyan) ήταν ένας από τους συνθέτες της περσινής συμμετοχής της Αρμενίας, Walking Out για την Srbuk η οποία όμως δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό.

  • Vladimir Arzumanyan – What’s Going On Mama

Ο Vladimir Arzumanyan σε ηλικία 12 χρονών εκπροσώπησε την χώρα του στην Junior Eurovision 2010 με το τραγούδι Μama κατακτώντας μάλιστα την πρώτη θέση, φέρνοντας στην χώρα του το πρώτο και μοναδικό μέχρι τώρα βραβείο της στον διαγωνισμό.

Ποιο τραγούδι του Depi Evratesil 2020 είναι το αγαπημένο σας;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.