Αρμενία: Ο εκπρόσωπος για την Eurovision 2020 θα επιλεγεί μέσω του «Depi Evratesil»!

Αρμενία: Ο εκπρόσωπος για την Eurovision 2020 θα επιλεγεί μέσω του «Depi Evratesil»!

Ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Αρμενίας (AMPTV) ανακοίνωσε ότι ο εκπρόσωπος της χώρας για την Eurovision 2020 θα επιλεγεί μέσω του μουσικού διαγωνισμού “Depi Evratesil”, οπού θα χρησιμοποιηθεί για τρίτη χρονιά γι’αυτό τον σκοπό.

Το «Depi Evratesil 2020» θα έχει ακριβώς το ίδιο μοτίβο με το εθνικό τελικό του 2018. Αυτό σημαίνει ότι οι καλλιτέχνες θα πρέπει να διαγωνιστούν με δικά τους τραγούδια, ενώ το τελικό αποτέλεσμα θα κριθεί από το τηλεοπτικό κοινό και μια ειδική κριτική επιτροπή.

Οι κανονισμοί του Depi Evratesil 2020 είναι οι εξής:

  • Ο κάθε καλλιτέχνης μπορεί να στείλει μόνο ένα τραγούδι.
  • Το τραγούδι μπορεί να είναι σε οποιαδήποτε γλωσσά.
  • Το τραγούδι δεν πρέπει να έχει κυκλοφορήσει πριν την 1η Σεπτεμβρίου 2019.
  • Το τραγούδι δεν πρέπει να ξεπερνάει τα τρία λεπτά.
  • Τα τραγούδια πρέπει να κατατεθούν πριν τις 31 Δεκεμβρίου 2019.

Αναλυτικά τους κανονισμούς, μπορείτε να τους βρείτε ΕΔΩ.

Η Αρμενία συμμετέχει στον πανευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό από το 2005, απουσιάζοντας μόνο μία χρονιά, το 2012. Είναι από τις χώρες που συνήθως καταφέρνουν να προκριθούν στον μεγάλο τελικό. Η υψηλότερη θέση που έχει καταλάβει η Αρμενία όλα αυτά τα χρόνια που παίρνει μέρος, είναι η 4η το 2008 με την Sirusho και το 2014 με τον Aram MP3, ενώ η χειρότερή της είναι η φετινή με την Srbuk και το τραγούδι Walking Out, όπου τερμάτισε στην 16η θέση του του δεύτερου ημιτελικού με 49 βαθμούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.